TRUMP CONDAMNA ATENTATUL DE LA LONDRA SI SUSTINE CA TERORISTII TREBUIE TRATATI INTR-O MANIERA MULT MAI DURA

Președintele american Donald Trump a denunțat vineri atentatul de la Londra, unde o explozie s-a produs la stația de metrou Parsons Green, și a afirmat că teroriștii trebuie tratați într-o manieră mult mai dură, relatează DPA și Reuters.

Explozia unui dispozitiv improvizat produsă vineri dimineața la metroul din Londra s-a soldat — conform ultimului bilanț — cu rănirea a 22 persoane care sînt spitalizate. Incidentul a fost calificat de poliția britanică ca fiind 'terorist'.

'Un alt atac la Londra comis de un lup singuratic (terorist). Aceștia sînt oameni bolnavi și demenți care se află în atenția Scotland Yard. (Măsurile) trebuie să fie proactive!', a scris Trump pe Twitter.

'Teroriștii singuratici trebuie tratați într-o manieră mult mai dură. Internetul este principalul lor instrument de recrutare pe care trebuie să-l blocăm și să-l folosim mai bine!', a mai scris el.

Trump încearcă să pună în aplicare ordinul privind interdicția de călătorie în SUA pentru imigranții din 6 țări musulmane, însă a întîmpinat rezistență din partea instanțelor judecătorești.

'Interdicția de călătorie în Statele Unite ar trebui să fie mult mai largă, mai dură și mai precisă — însă, în mod stupid, nu ar fi corect politic!', a mai spus el.

Sursa: Agerpres