TREI ZODII TREC PRIN SITUATII EXCEPTIONALE LUNA ACEASTA

Luna mai a adus schimbări mari în viața unor zodii și, poate, pierderi la care nimeni nu se aștepta. Dar luna iunie vine cu situații excepționale pentru care nimeni nu e pregătit. Iată ce zodii sînt vizate și la ce trebuie să se aștepte.

Zodia Gemeni, sub presiune!

Luna iunie este o perioadă mai dificilă pentru Gemeni, cu emoții și trăiri confuze. Încep să se simtă sub presiune, trebuie să ia decizii importante pentru următoarele luni și nu le este ușor să accepte ceea ce vor ceilalți. În a doua jumătate a lunii, însă, situațiile dificile pe care nu au reușit să le rezolve se vor complica.

Energia retrogradă a două astre provocatoare, Saturn și Neptun, își va pune amprenta asupra vieții lor personale. Pe Gemeni îi așteaptă situații excepționale în viața de cuplu și trebuie să chibzuiască atent ce vor face în continuare. Trebuie să găsească soluții neconvenționale și să facă un compromis pentru partenerii lor, în condițiile în care nu au mare lucru de cîștigat decît echilibru interior.

Situații excepționale și pentru Lei

Ambițioșii Lei trebuie să mai lase deoparte, o vreme, propriile ambiții și preocupările legate de carieră, bani, confort și distracție. Vor trece prin evenimente care îi vor obliga să se întoarcă la sinele interior, să încerce să redescopere ce îi face cu adevărat fericiți și să se apropie mai mult de oameni.

Leii care au lăsat în urmă prieteni și amici buni pentru a-și urma ambițiile inutile, își vor da seama unde au greșit și vor încerca să se apropie mai mult de oamenii care contează în viața lor. Astrele avertizează că vor veni evenimente mai puțin fericite, poate chiar un deces sau un accident grav care le va deschide ochii Leilor și îi va ajuta să aprecieze mai mult ceea ce au.

Săgetătorii, în căutarea experiențelor inedite

Mai mult ca oricînd, luna aceasta energia astrelor îi va îndemna pe Săgetători să caute ceva deosebit în viața lor, să își lărgească orizontul, experiențele, trăirile. Vor căuta să se apropie de oameni care nu au neapărat legătură cu preocupările lor obișnuite, dar prin care vor învăța ceva nou. Nu este exclus ca unii Săgetători să primească o șansă să călătorească în străinătate, spre destinații mai puțin căutate de alți turiști.

Alți Săgetători vor trece prin situații excepționale legate de munca lor, vor lua contact cu oameni care lucrează la un nivel superior și îi vor obliga să ridice ștacheta. Nu va fi ușor, dar Săgetătorilor le plac provocările și le vor face față cu succes. Pentru unii dintre Săgetători vor mai exista și momente dramatice, în care trebuie să se despartă de cineva drag.

Sursa: libertatea.ro