TREI ZODII SENZUALE CARE TE CUCERESC DIN PRIVIRI

Sînt timide de faţadă, însă ştiu foarte bine ce vor, iar cînd îşi doresc un lucru, muncesc pînă în ultimul moment, urmează paşi bine stabiliţi, iar la final se bucură de un inevitabil succes.

 

Fecioară 

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal înţeleg foarte bine cum să îşi exploateze atuurile pentru a cuceri o persoană. Zîmbetul lor fermecător, privirea blîndă şi felul de a se comporta le cataloghează drept unele dintre cele mai senzuale şi cuceritoare zodii din Horoscop. Ştiu cînd să vorbească, dar şi cînd să păstreze tăcerea, iar cel mai important lucru este că ştiu ce să ofere partenerului/partenerei lor.

 

Capricorn

Nativii Capricorn se bazează pe umor, sinceritate şi răbdare atunci cînd pleacă la cucerit. Nu sînt genul de persoane care să se bage în seamă într-un club, fără să îşi facă o oarecare "intrare" înainte. Nu vor să deranjeze sau să creeze o impresie proastă. Aşteaptă momentul potrivit pentru a începe o conversaţie, iar de acolo doar emoţiile le mai pot da bătăi de cap. Se descurcă însă, au mare talent la a cuceri. 

 

Peşti 

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal se pricep perfect să facă pe cineva să le cadă în mrejea dragostei cu doar cîteva cuvinte şi o privire senzuală. Sînt genul de persoane care, într-o încăpere, vor folosi impresia timidităţii pentru a atrage atenţia. Se vor uita la tine scurt, apoi vor zîmbi sincer, lăsînd senzaţia de "dragoste la prima vedere". Sînt experte cînd trebuie să cucerească pe cineva, dar şi cînd trebuie să facă "lipeala" unor prieteni, nu se lasă mai prejos. 

Sursa: observator.tv