TREI ZODII PREGATITE DE NUNTA IN ACEST AN. ACESTI NATIVI ISI VOR GASI SUFLETUL PERECHE!

În 2019 mulţi nativi îşi unesc destinul alături de persoana iubită, fiind pregătiţi să îşi petreacă tot restul vieţii alături de sufletul-pereche. Cei care au deja o relaţie şi au plănuit demult să facă următorul pas, acum este momentul. Această perioadă este favorabilă din punct de vedere emoţional, iar astrologii întrevăd numai bucurii în sfera iubirii.

 

FECIOARĂ

Nativii Fecioară au parte de un an plin de bucurii în dragoste. Cei singuri îşi vor găsi perechea la un eveniment comun, fie la serviciu, fie între prieteni. Veţi descoperi că aveţi multe lucruri în comun şi veţi decide că merită să acordaţi o şansă unei posibile relaţii. Lucrurile vor merge atît de bine între voi încît şansele de a pune bazele unei căsătorii sînt imense. Cei care au deja o relaţie stabilă nu vor mai lăsa nicio clipă să treacă şi îşi vor uni destinele.

 

BALANŢĂ

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal vor decide să fie spontani pentru prima dată în viaţa lor. Cel mai probabil îşi vor uni destinul alături de o persoană dragă chiar departe de casă, în vacanţă, spiritual, iar mai apoi, la întoarcere vor începe să organizeze serios nunta dorită din suflet. Nu vă speriaţi prea tare dacă toate planurile vor deveni copleşitoare. Nu opulenţa sau o petrecere extrem de costisitoare este importantă, ci faptul că aveţi alături pe acel cineva special. Nimic nu va mai conta cînd vă veţi privi în ochi şi veţi spune "DA".

 

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător trebuie să planifice fiecare detaliu din viaţa lor, motiv pentru care şi planurile de nuntă au fost stabilite deja de ceva timp. S-ar putea ca unele lucruri să nu fie aşa cum v-aţi imaginat, dar nu vor exista motive de supărare, se vor rezolva de la sine toate problemele, fie ele minore sau majore. În 2019 vor bate clopote de nuntă şi veţi descoperi ce înseamnă cu adevărat fericirea.

Sursa: observator.tv