TREI ZODII NOROCOASE LA INCEPUT DE PRIMAVARA

Se pare că, în acest an, trei nativi din zodiac vor avea parte de un început de primăvară aşa cum se cuvine. Cînd vine vorba de dragoste, bani sau carieră, norocul a dat peste ei aşa cum nu se aşteptau.

TAUR. Locul ideal de muncă pentru nativul Taur este cel care are în centrul interesului creativitatea, dar şi care are capacitatea de a-i oferi stabilitate şi siguranţă. Începînd cu luna martie, oportunităţile vor bate la uşă şi vor avea parte de job-ul mult visat. Un mediu fără stres, cu o atmosferă calmă este tot ce au nevoie.

FECIOARĂ. Elegant şi stăpîn pe sine, cel născut sub acest semn astral atrage prin grija pe care o are faţă de propria înfăţişare. Cei din jurul Fecioarelor sînt atraşi de inteligenţa lor şi de stilul de viaţă sănătos. Fecioara nu este neapărat o persoană sexy, dar atrage mereu privirile celor din jur pentru că arată mereu impecabil. În luna martie, va reuşi foarte uşor să cucerească inima cuiva alături de care va avea parte de cea mai frumoasă poveste de dragoste.

VĂRSĂTOR. Nativii născuţi sub semnul zodiacal Vărsător iubesc să facă shopping, e terapia lor împotriva stresului sau a necazurilor. Deşi încă de la începutul primăverii vor arunca cu bani în stînga şi-n dreapta pînă şi pe cele mai nepreţuite lucruri, nu vor simţi lipsa acestora, deoarece ştiu cum să-i gestioneze.

Sursa: one.ro