TREI ZODII FARA MUSTRARI DE CONSTIINTA

Te-ai lovit de nenumărate ori de situații în care ai intrat în contact cu anumiți oameni care ți s-au părut că nu au pic de considerație față de nimic și ai ajuns la concluzia că nu au conștiință? Este posibil să fi avut de-a face cu nativi ai uneia dintre aceste trei zodii.

Fecioara

Personalitatea Fecioarei este dominată de un criticism exacerbat, motiv pentru care și cei din jur au parte de același tratament. Deși aparent este încrezătoare în forțele proprii, în interior Fecioara este foarte nesigură, de la calitățile fizice pînă la cele intelectuale. Toate acestea o fac să analizeze tot ce fac cei de lîngă ea, fiecare gest, acțiune, trăsătură fizică, și să critice, mai ales dacă descoperă în acea persoană calități superioare ei. Scoate în evidență cu cruzime defectele celuilalt și caută să-i eclipseze calitățile. Este o persoană apreciată în cercul ei, tocmai de aceea motivele pentru care are acest comportament rămîn un mister pentru cei din jur. Fecioara este în permanentă căutare de nou, dorește să se autodepășească tot timpul, însă devine imposibilă cînd observă că nu reușește. În momentul în care se comportă așa nu manifestă nici un fel de mustrare de conștiință. Ba chiar își caută în interior argumente care să-i susțină atitudinea.

Scorpion

Nativii în Scorpion au o personalitate centrată foarte puternic pe ego-ul lor. Sînt foarte intuitivi și caută să-și etaleze personalitatea puternică. Acesta este motivul pentru care fac lucruri de care nimeni nu ar fi mîndru. Își însușesc ideile altora, atunci cînd știu că nu pot fi prinși cu minciuna, profită de orice scăpare a unui coleg pentru a fi observat, caută să-și saboteze prietenii, dacă au îndrăznit să nu-l cheme în oraș, într-una din seri. Lipsa lui de conștiință însă pălește în fața unei mari calități a Scorpionului: atunci cînd observă că nu are nici o șansă în competiția cu cineva, devine aliatul acestei persoane și face tot posibilul să-i evidențieze mijloacele de expresie.

Vărsător

Poate părea cu capul în nori, însă reprezentantul acestei zodii este foarte conștient de ceea ce se întîmplă în jurul său. Este foarte abil, inteligent și știe să exploateze slăbiciunile celorlalți, astfel încît să fie remarcat. Fără pic de remușcări va manipula adevărul și pe cei din jur, astfel încît lucrurile să iasă cum își dorește. Este ghidat de o dorință nebună de a-și realiza planurile, însă căile sale nu sînt tocmai cinstite. Va favoriza pe nedrept persoane care îi sînt pe plac, îi va încununa cu lauri, în detrimentul celor care merită cu adevărat recunoștința lui. Deși în sinea lui va manifesta o ușoară părere de rău, atunci cînd privește spre cel pe care l-a nedreptățit, pe care îl consideră mai slab, se va teme să nu ajungă astfel și se va replia rapid.

Sursa: libertatea.ro