TREI ZODII CARE SE SIMT SUPERIOARE CELOR DIN JUR. NU AR ACCEPTA NICIODATA SA FIE PE LOCUL DOI

Întîlnim adesea persoane îngîmfate, care vorbesc doar despre realizările şi cîştigurile lor şi nu ratează nici o ocazie să se poziţioneze deasupra noastră, considerîndu-se superiori fiind ceva ce le oferă confort şi linişte. 

Vărsător

Oricît de buni şi ajutători ar fi, Vărsătorii au și ei momentele lor de îngîmfare şi superioritate. Uneori, chiar fără să vrea, spun anumite lucruri răutăcioase care îl pot face pe cel de lîngă să se simtă inferior şi neimportant, dar aceasta este doar o bucăţică vulcanică din ei, pe care nu o pot controla.

Problema lor este că nu pot înţelege şi nu pot accepta că uneori nu sînt atît de buni şi nu excelează în orice, aşa că tendinţa lor de a fi perfecţi poate deveni deranjantă. Aceşti nativi au un simţ foarte dezvoltat al sarcasmului pe care îl folosesc extrem de des şi nu îşi dau seama că anumite lucruri nu sînt „amuzante”, ci extrem de răutăcioase şi îi pot afecta pe ceilalţi.

Capricorn

Capricornii nu pot accepta sub nicio formă ajutorul unei persoane, la nevoie. Indiferent de cît de dărîmaţi sînt, preferă să se descurce singuri şi să găsească o soluţie pentru a ieşi la capăt. Gîndul că ar pierde în faţa cuiva îi înnebuneşte şi nu mai gîndesc limpede.

Aceşti nativi preferă să îşi folosească energia pînă la epuizare, lucrînd singuri, fiind siguri că doar ei pot excela şi orice ajutor este doar o piedică în calea succesului.

Gemeni 

Gemenii sînt adesea mîndri de abilitatea lor de a purta o conversaţie, dar uneori duc prea departe acest talent şi tind să exagereze. De asemenea, fiind atît de largi de gură, ajung să spună mai mult decît şi-ar dori cineva să audă, iar fără să vrea, pot face afirmaţii care provoacă răni adînci oamenilor şi pe care le regretă amarnic ulterior.

Nu contează cît de apropiaţi pot fi de o persoană, nu îi va deranja să îi facă să se simtă inferiori, fiind convinşi că acesta este adevărul pur. Sînt convinşi că au toate calităţile necesare pentru a fi cei mai buni, în orice, oricînd.

Sursa: observator.tv