TREI ZODII CARE MEREU EXAGEREAZA SI SE VICTIMIZEAZA!

Sînt trei zodii care efectiv îi scot din sărite pe toți cei la care se plîng. De ce? Pentru că se plîng în permanență și se victimizează în orice situație.

Primii pe listă sînt nativii născuți sub semnul Fecioarei

Persoanele născute sub semnul Fecioarei sînt extrem de calculate, de bine organizate, de competitive cu ele însele, însă au nevoie de afecțiune, excesivă aș putea spune și mai ales de sinceritate. Se pot victimiza chiar și din cauza unei glume. Din cauza comportamentului victimizator, Fecioarele duc totul la extremă.

Victimele din apă, Peștii

Nativii Pești sînt extrem de generoși, de sensibili și de sufletiști, însă uneori trag concluzii pripite și trec la acțiuni pe care le fac din necunoștință de cauză.

Vor deveni cele mai aprige victime, atunci cînd știu că nu au dreptate și sînt prinși cu minciunica, pentru că nu știu cum să fugă de repercusiuni.

Racii victimizatori

Racii se victimizează atunci cînd nu mai dețin controlul, cînd strategiile lor nu mai funcționează. Sînt persoane extrem de vehemente cînd le merge bine, iar cînd le merge rău caută aliați. Racii iubesc cu patos și se victimizează cu același patos, deci nu ar trebui să se mire dacă se vor plînge și pentru că au uitat să ia pîine de la magazin!

Sursa: secretele.com