TREI ZODII CARE IUBESC O SINGURA DATA IN VIATA

Unele persoane iubesc o singură dată în viață, indiferent de cîte ispite dau tîrcoale relației. E în firea lor să se atașeze de partener și să formeze o legătură emoțională atît de puternică, încît nimic să nu o poată rupe. Nici invidia, nici gelozia și nici o altă persoană misterioasă, gata oricînd să ofere senzații de neuitat. Iată cele trei zodii care se vor îndrăgosti o singură dată în viață:

TAUR

Taurul nu se va deschide foarte ușor în fața partenerului de viață. De fapt, la început, va fi chiar ermetic - retras, circumspect și puțin paranoic. Însă, în momentul în care va realiza că persoana de care s-a îndrăgostit este de încredere, nimic, dar absolut nimic, nu-i va mai sta în cale. Se va îndrăgosti lulea și va avea grijă ca dragostea pe care o poartă să nu se stingă niciodată. Un Taur adevărat va fi senzual, romantic, suprinzător și foarte răbdător. Un singur lucru l-ar putea deranja la partener, și acela este graba. Vrea să ia lucrurile încet. E în firea lui.

RAC

O persoană născută sub zodia Racului va fi mereu grijulie, plină de atenție și foarte răbdătoare. Pentru un Rac, adevărata dragoste vine într-o secundă și durează o viață întreagă. Asta pentru că nu va pune niciodată propriul interes deasupra interesului relației, fiind obișnuit să renunțe la totul pentru partenerul de viață. Poate nu e o atitudine tocmai aventuroasă, dar așa stau lucrurile cu acești nativi. Vor iubi cu pasiune, loialitate și fără a cere nimic în schimb. Cei care au norocul de a se îndrăgosti de un rac vor avea, garantat, o viață plină de bucurii.

FECIOARĂ

Fecioarele tind să fie distante și modeste. Preferă la orice oră ca viața lor să fie, la propriu, departe de ochii lumii. Nu este un moft, ci o condiție esențială pentru ca acești nativi să crească emoțional alături de partener și să se desfășoare în adevărata lor splendoare. Pentru că, dincolo de micile lor capricii, Fecioarele sînt persoane care au multe de oferit, și asta nu pentru o noapte, ci pentru o viață întreagă. Da, sînt meticuloase, da, muncesc de dimineață pînă seara, dar vor avea grijă ca partenerului de viață să nu-i lipsească nimic. De la mîncare și pînă la nopți... albe.

Sursa: observator.tv