TREI ZODII CARE INVATA DIN GRESELI SI ATING SUCCESUL

Toţi am avut parte de momente dificile şi de greutăţi, precum şi de întîmplări în care am dat greş, dar ni s-a spus “Nu-i nimic, din greşeli se învaţă”. Ei bine, anumiţi nativi au înţeles această expresie şi au şi pus-o în aplicare de fiecare dată cînd s-a ivit ocazia.

Aceşti nativi înţeleg că oamenii greşesc, nu pentru că sînt incapabili şi nu pot face mai multe, ci pentru că uneori circumstanţele nu sînt de partea lor. În schimb, deschişi, curajoşi şi înţelegători, aleg să înveţe din aceste greşeli pentru a se perfecţiona şi pentru a se asigura că următoarea dată vor avea succes.

BERBEC

Berbecul are un simţ extrem de bun de a recunoaşte o posibilă criză sau tensiune, atît la locul de muncă, cît şi în relaţiile amoroase. De asemenea este puternic şi pregătit să facă faţă cu mîndrie şi tărie conflictelor, încercînd să le rezolve cît mai repede şi mai bine, ca mai apoi să extragă concluziile şi să înveţe orice detaliu care îl poate ajuta să nu repete aceleaşi greşeli în viitor. Este perfecţionist şi ştie că orice întîmplare finalizată prost, dacă învaţă paşii corecţi pe care trebuie să îi urmeze.

LEU

Leii dispreţuiesc teribil eşecul, mai ales cînd vine din partea lor. Mult mai rău de atît nu poate fi decît dacă aceste greşeli sînt recunoscute de cei din jur, iar în astfel de cazuri, simte o greutate apăsătoare şi o ruşine enormă faţă de propria persoană.

Aceşti nativi învaţă unde au călcat strîmb şi se asigură categoric de faptul că nimic nu se va repeta a doua oară.

SĂGETĂTOR

Competitivi înnăscuţi, Săgetătorii nu vor să piardă, iar atunci cînd pierd, găsesc o modalitate prin a cîştiga măcar experienţa. Astfel, atunci cînd aceşti nativi rezolvă anumite lucruri într-un mod complet dezastruos, vor lua toată munca de la capăt pentru a se asigura că totul va fi perfect în final. Nu se plîng şi nu se limitează, pur şi simplu acceptă cine sînt şi cred cu tărie că pot învăţa din greşeli.

Sursa: observator.ro