TREI ZODII CARE IARTA CEL MAI REPEDE, DAR NU UITA NICIODATA

Aceste trei zodii te vor ierta fără să le ceri prea multe scuze, dar niciodată nu vor uita că le-ai greşit. Ei sigur se vor răzbuna atunci cînd te aștepți mai puțin.

Taur

Cei născuți în zodia Taur sînt persoane extrem de încăpățînate și greu de întors din drum. Cel mai ușor ei iartă persoanele iubite, membrii familiei, dar asta se întîmplă mai greu dacă le este rănit orgoliul. Nu încerca să îți ceri prea multe scuze pentru că nu te va asculta și nu le va ține minte. Tot ce acesta nu va uita este faptul că l-ai rănit, cu toate că te-a iertat.

Scorpion

Scorpionul iartă greu, lui îi ia destul de mult timp pînă să treacă peste o supărare. Cu toate că lucrurile par liniștite după împăcare, bine ar fi să nu te încrezi prea mult în spusele Scorpionului, după un asemenea episod. Cu adevărat el niciodată nu va trece peste.

Pești

Peștele se laudă cu bunătatea lui de fiecare dată cînd are ocazia. Acești nativi mereu dau impresia că nu pun preț pe greșelile altora, dar este doar o aparență. În realitate, Peștii îți vor readuce aminte ori de cîte ori au ocazia faptul că le-ai trădat încrederea.

Sursa: 1a.ro