TREI ZODII AU AL SASELEA SIMT. NIMIC NU LE SCAPA SI NICI NU POTI SA LE INSELI

Puțină lume este capabilă să își activeze al treilea ochi, glanda pineală. În astrologie, poți ști că ai al șaselea simț în funcție de anumite semne pe care doar o anumită zodie le poate primi.

Punerea în acțiune a celui de-al treilea ochi duce la o înțelegere aproape de divinitate a lumii înconjurătoare. Al șaselea simț (sau a șasea chakră) poate apărea sub forma unor mesaje criptate în urma meditației profunde, extrem de importantă pentru curățarea tuturor chakrelor.

Semnul zodiacal care are mereu al șaselea simț este Vărsătorul. Acesta simte la nivelul energetic al fiecărei celule schimbările majore care vor avea loc în viața lor personală, a prietenilor sau chiar în societate.

După Vărsători, urmează Peștii și Fecioarele în deslușirea unui eveniment care este doar o proiecție imaginară, însă va deveni o concretizare faptică. Fecioarele pot vedea evenimente din viitor sub forma unor mici videoclipuri de cîteva secunde, asemenea unor flash-uri. Peștii în schimb, percep foarte bine sunetele și mirosurile neobișnuite, care transmit un mesaj despre ceva important.

Chiar și Săgetătorii au veleitatea de a ajunge la un nivel al înțelegerii atît de mare încît cele mai multe semne li se arată în vis.

Sursa: stirimondene.fanatik.ro