TREI CELE MAI MUNCITOARE ZODII

Aceste zodii sînt întodeauna dispuse să muncească în plus pentru a ajunge acolo unde îşi doresc. Nu fug de greutăţi sau de provocări şi îşi asumă de fiecare dată riscuri în proiectele pe care le coordonează.

Nu spun niciodată "nu" atunci cînd li se cere ajutorul şi nu trebuie să îţi faci griji, te poţi baza pe seriozitatea lor. De altfel, lucrul de mîntuială este exclus pentru ele.

BERBEC. Felicitări Berbec! Vă puteți bucura de titlul de “Cea mai muncitoare zodie”. Nu ratezi nicio ocazie promiţătoare de a-ţi folosi talentele, în scop propriu sau chiar şi pentru a-i ajuta pe cei din jur. Nu laşi niciodată un proiect neterminat, oricît de dificil şi istovitor ar fi, altfel nu ţi-ai putea ierta acest lucru şi ai continua să te gîndeşti că nu ai făcut tot ce ai putut. De altfel expresia care te defineşte cel mai bine este “Nu există nu pot, ci nu vreau!”

Nu suportaţi să pierdeţi timpul lenevind sau nefăcînd ceva productiv, motiv pentru care vă asiguraţi mereu că nu ajungeţi să fiţi puşi în această situaţie. Dacă aţi terminat o sarcină sau un proiect, începeţi imediat să lucraţi la următoarea, iar dacă nu aveţi, întrebaţi cu ce mai puteţi ajuta. Entuziasmul de care daţi dovadă şi dorinţa de ajutor mai ales în situaţii dificile sînt probabil foarte apreciate de cei din jurul dumneavoastră, iar dacă nu, ei bine, ar trebui să fie!

FECIOARĂ. Fecioara prin definiţie este o zodie extrem de muncitoare, aşa că evident îşi merită locul în acest top. Munciţi fără oprire şi preferaţi să alegeţi activităţi productive care vă aduc bani sau experienţă în diferite domenii, în loc să leneviţi sau să vă odihniţi după 8 ore de muncă la serviciu.

Acest semn zodiacal acordă multă atenţie celor mai mici detalii şi este foarte analitic. Să îşi termine treaba nu este niciodată îndeajuns. Totul trebuie să fie perfect, fără cusur, fără greşeală, altfel nu se simt bine. Sînt foarte critici cu propria persoană, lucru care îi împinge spre performanţă.

Cu toate acestea, Fecioara ar trebui, din cînd în cînd, să ia o pauză şi să uite de toată presiunea perfecţiunii. Puţin timp liber, puţină relaxare nu face rău nimănui.

CAPRICORN. Capricornii ştiu cînd trebuie să se relaxeze şi cînd să muncească. Nu combină niciodată aceste două lucruri şi nu se lasă distraşi de la proiectele importante pe care trebuie să le ducă la bun sfîrşit. Sînt maeştri la auto-disciplină, ceea ce este cu adevărat o calitate care îl face să-şi merite locul printre cele mai muncitoare zodii.

În timp ce unii au nevoie să fie mereu împinşi de la spate, această zodie s-a ambiţionat şi şi-a creat realizările pe propriile picioare.

Calitatea este de asemenea foarte importantă pentru acest semn zodiacal. Asemeni Fecioarei, preferă lucrurile bine făcute, nu doar de mîntuială şi au întotdeauna grijă ca tot ce este în subordinea sa să fie perfect realizat.

Sursa: observator.tv