TREI CELE MAI INCOMPATIBILE CUPLURI DIN ZODIAC A CAROR RELATIE NU ARE NICIO SANSA

Anumiţi parteneri nu se pot înţelege oricît de mult ar încerca. Şi, chiar dacă sînt atraşi unul de celălalt, o relaţie sentimentală de durată le poate schimba radical viziunea despre partenerul de viaţă. Iată care sînt cele mai incompatibile cupluri din zodiac a căror relaţie nu are nicio şansă.

Taur şi Leu. Atunci cînd vă implicaţi într-o relaţie este posibil ca entuziasmul primelor zile să vă facă să credeţi că este cel mai bun lucru care vi s-a întîmplat însă, dragostea dintre nativii Taur şi Leu se poate transforma într-un timp mai scurt decît te-ai fi aşteptat într-o mare durere de cap. Chiar dacă pare că aveţi multe în comun, în timp ce nativul Taur îşi doreşte o relaţie solidă şi dovezi de iubire, nativul Leu rîvneşte după atenţie, respect şi control.

Scorpion şi Vărsător. Oricît de mult ţi-ar pica cu tronc, acest duo nu este tocmai recomandat. Dacă nativul Scorpion îşi doreşte o relaţie plină de pasiune, Vărsătorul caută să fie cît mai detaşat, să aibă pe cineva lîngă el alături de care să evolueze. Dacă vreodată va călca strîmb sau îl va deranja pe nativul Scorpion, nici nu va băga de seamă.

Fecioară şi Gemeni. Nativul Fecioară este o fire calmă, cuminte şi liniştită în timp ce Gemenii au o personalitate vulcanică şi obositoare. Vorbesc mult, interesul său fiind acela de a comunica, însă instabilitatea îi face să fie impulsivi.

Sursa: one.ro