TREI CEI MAI BUNI SEFI IN FUNCTIE DE ZODIE. FIECARE ZI LA MUNCA ESTE O PLACERE IN COMPANIA LOR

Aţi mers vreodată într-o companie şi aţi observat o atmosferă posomorîtă, lipsită de comunicare şi bună dispoziţie, ca mai apoi să mergeţi în alta şi să fiţi întîmpinat cu voie bună şi cu o atmosferă total pozitivă?

Ei bine, la locul de muncă, totul depinde de relaţia pe care angajaţii o au cu şeful lor.

Poate fi observată o diferenţă enormă între un şef drastic şi lipsit de orice dorinţă de a comunica deschis cu subalternii săi şi un şef înţelegător, care acţionează mereu cu tact, ca şi cînd nu ar fi mai mult de un coleg faţă de angajaţii săi.

Aceste zodii iau întotdeauna rolul de lider cu căldură şi dorinţă de colaborare şi nu se dau înlături atunci cînd unul dintre angajaţii firmei pe care o deţine are nevoie de ajutor.

Gemeni

Cu un şef aflat în zodia Gemeni, puteţi fi convinşi de faptul că fiecare zi la muncă va fi o experienţă interesantă şi plină de viaţă. Aceşti nativi se tem de plictiseală cu fiecare fibră a fiinţei lor şi vor face orice pentru a se asigura că biroul este întotdeauna plin cu energie pozitivă. Gemenii sînt tipii de şefi care sărbătoresc sfîrşitul săptămînii cu petreceri ocazionale, motiv pentru care îi veţi lăuda constant pentru atitudinea deschisă faţă de voi.

Balanţă

Beneficiile în a avea un şef Balanţă sînt nenumărate. Aceşti nativi sînt plini de compasiune şi motivaţie şi vor merge cît mai departe pentru a depune efort, mai ales în poziţia lor. Sînt genul de şef care cumpără un cadou pentru fiecare salariat, de ziua lui. De asemenea, vor fi întotdeauna un punct de sprijin şi vor oferi ajutor, atunci cînd un subaltern întîmpină dificultăţi, de orice fel. Sînt calmi şi conectaţi la realitate şi nu vor avea niciodată favoriţi sau angajaţi trataţi special.

Vărsător

Vărsătorul este genul de lider care are întotdeauna grijă de echipa sa, mai ales pentru a fi sigur că totul merge ca pe roate. Aceşti nativi vor găsi o modalitate prin care angajatul lor să-şi poată folosi talentele şi să ajungă la succes, sub îndrumarea lor. Sînt, de asemenea, deschişi la oportunităţi noi şi la idei neconvenţionale. Dacă aveţi o propunere, un şef Vărsător nu vă va ignora îndîrjirea şi dorinţa de a crea ceva.

Sursa: observator.tv