TRECUTUL BĂRBATULUI ESTE UNUL, AL FEMEII – UNII!

Tina Turner s-a recăsătorit a doua oară, la 73 de ani!

„Trecutul bărbatului este unul, al femeii – unii”, spunea cunoscutul scriitor şi umorist român Tudor Muşatescu. Vorbind despre vedete, celebra actriţă Elizabeth Taylor face parte din categoria liderilor absoluţi în materie de căsătorii. Aceasta a fost mireasă de opt ori, din care două cununii le-a avut cu acelaşi bărbat – nu mai puţin celebrul actor Richar Burton.

Exploziva interpretă de renume internaţional incontestabil Tina Turner, în vîrstă de 73 de ani, care recent a devenit cetăţean elveţian, este una dintre femeile care au reuşit să-şi păstreze un corp superb şi la o vîrstă înaintată, s-a căsătorit cu Erwin Bach, cu 16 ani mai tînăr. Nunta a avut loc în Elveţia, iar printre invitaţi s-au aflat David Bowie, Eros Ramazzoti, Sade, dar şi Oprah Winfrey.

Născută Anna Mae Bullock, în Tennessee, Tina Turner a dominat scena muzicii internaţionale timp de peste cinci decenii. S-a mutat în Elveţia în 1995, cînd partenerul ei a fost transferat aici, retragîndu-se ulterior şi din viaţa publică, în urma unui turneu susţinut în 2008/2009.

Înainte să înceapă, la mijlocul anilor '80, relaţia cu Bach, Turner a fost căsătorită, timp de 14 ani, cu Ike Turner. L-a părăsit în 1976, în urma repetatelor abuzuri, detaliate în autobiografia "I, Tina" şi în hitul "What's Love Got To Do With It", din 1984.