TRASATURA DOMINANTA IN FUNCTIE DE ZODIE

Fiecare are o trăsătură, sau mai multe, care îl descrie perfect, care-l va scoate în evidență, îl va ghida în viață de fiecare dată, care-l va face plăcut de multă lume sau, dimpotrivă, va atrage antipatia semenilor.

Multe trăsături caracterizează un om, multe elemente rezultate din atitudinea pe care o adoptă, vorbește despre cine este și cum este cineva, fără să fie nevoie de cuvinte.

Astrologia și horoscopul poate ajuta în acest sens. Chiar dacă nu ești atras de acest domeniu, dar nici nu crezi în horoscop, atunci trebuie să recunoști că, măcar îți trezește curiozitatea. Indiferent de ceea ce alege fiecare, să creadă sau să nu creadă, astrologii site-ului sun-gazing.com,  sînt cei care  au scos la lumină fiecare trăsătură dominantă, pentru fiecare zodie în parte.

Berbecul este curajos, iar la fiecare încercare grea va acționa cum știe mai bine, va face totul ca să reușească, indiferent dacă necunoscutul îl sperie sau, dimpotrivă, îl încîntă.

Taurul este iubitor, iar asta va arăta de fiecare dată persoanelor pe care le îndrăgește. Va face gesturi simple, dar de efect, iar cei din jur vor fi încîntați de felul lor jucăuș de a fi.

Gemenii nu au probleme cu adaptarea. Ei văd întotdeauna partea frumoasă, comunică ușor, iar asta îi ajută să își facă foarte repede prieteni și să se simtă bine, în orice situație.

Racul are o intuiție foarte bună, dar și o imaginație bogată, iar aceste trăsături îl va ajuta să iasă din anonimat și să  atragă atenția cu ideile sale strălucite.

Leul este foarte deschis. Va spune întotdeauna ce gîndește, chiar dacă uneori va uita de diplomație.

Fecioara este foarte analitică, dar și inteligentă. Va avea întotdeauna o idee sau plan de rezervă, iar inteligența o va duce chiar departe, într-un timp scurt.

Balanța este diplomată, nu va supăra pe nimeni și nu va cere nimic de la nimeni, nici dovezi, nici schimbări. Acceptă pe toată lumea exact așa cum este, apreciază oamenii, îi iubește și îi ajută.

Scorpionul este șarmant și va încînta pe cei din jur cu umorul său, dar și cu felul său de a fi.

Săgetătorul se bucură mult de latura sa filosofică. Aceasta îl va ajuta să se facă remarcat, va avea parte de multă recunoaștere în societate.

Capricornul este prudent din fire. Nu riscă prea des și nu se aventurează în ceea ce nu cunoaște. Preferă să fie practic și liniștit, decît să viseze imposibilul și să eșueze.

Vărsătorul este foarte original și inventiv, iar prietenii îl apreciază pentru asta, ba chiar îl solicită de foarte multe ori, atunci cînd au nevoie de o idee cît mai năstrușnică.

Peștii sînt foarte sensibili, emoționali și iubitori. Vor avea momente cînd își vor exprima cu ușurință sentimentele, dar și destule ocazii cînd vor prefera să tacă și să plîngă.

Sursa: horoscoponline.biz