TOPUL ZODIILOR CARE POT AVEA TOTUL

Ce spune zodiacul norocului despre șansele lor!

Fiecare zodie are partea ei de noroc în viață, dar unele sunt, totuși, mai norocoase decît altele. Astrologii spun că cei mai norocoși ar trebui să fie Săgetătorii, care sînt patronați de Jupiter, supranumit cel mai generos astru, cel care aduce șanse, fericire și bogății. Din perspectiva astrelor, pe locul doi ar trebui să fie Taurii și Balanțele, care sînt patronate de Venus, cel de al doilea astru deosebit de darnic cu zodiile. Venus patronează dragostea, cîștigurile, relațiile și afacerile, iar Taurii și Balanțele ar trebui să beneficieze din plin de tot ce are ea de oferit.

Taurul, favorit în zodiacul norocului

Considerată una din zodiile norocoase, Taurul se bucură adesea în viață de privilegii și avantaje care îi pică din cer. Știe să își facă mulți prieteni, iar acest lucru îi aduce în timp și beneficii. Datorită relațiilor sale și inteligenței ascuțite poate ajunge ușor la o carieră strălucită de avocat, inginer, economist sau chiar politician. Banii, proprietățile și afacerile lui sînt cele mai importante și acestea îl fac fericit. Iar perioada cea mai bună a vieții este de obicei între 27 și 33 de ani.

Racul, o zodie care atrage norocul

Nativii Raci au un talent aparte să descopere și să atragă norocul de partea lor. Cu o intuiție puternică, ei știu ce situații favorabile pot exploata, ce relații le pot fi de folos și ce prietenii trebuie să cultive. Miros profitul de la distanță și găsesc intuitiv calea cea mai ușoară pentru a obține ce vor. Soarta ne scoate tuturor șanse mari în cale, dar e meritul Racilor dacă știu să profite la maximum de ele. Cele mai norocoase perioade din viața lor sînt adolescența și apoi perioada cuprinsă între 26 și 35 de ani.

Leul, norocos fără să știe

Persoanele născute în această zodie nu au nevoie de noroc, pentru că știu să și-l facă singure. Sînt foarte inteligente, gîndesc mereu dincolo de limite și bariere, sînt creative și le este ușor să își construiască o carieră plină de succes. Perioadele cu adevărat frumoase ale vieții sînt cuprinse între 23 și 27 de ani și, mai tîrziu, între 42 și 48 de ani. Sînt perioadele în care Leii sînt cei mai creativi și realizează multe, fără prea mare ajutor din partea nimănui. Soarta le oferă atunci cîteva șanse, iar ei știu să le sporească.

Fecioara cea cu multe șanse

Nativii Fecioare știu să își cucerească norocul cu pași mărunți. Fie obțin tot ce vor, fie devin nepăsători și trăiesc de azi pe mîine, cum o da Dumnezeu. Dar cei mai mulți nativi ai zodiei au parte de multe șanse în viață. Și sînt suficient de inteligenți și descurcăreți pentru a profita din plin de orice ocazie. Cariera este foarte importantă pentru Fecioare și de aici își dezvoltă întreaga viață. Perioada cu adevărat norocoasă și dinamică din viața lor va fi cuprinsă între 28 și 35 de ani și atunci vor acumula cel mai mult!

Balanța, favorizată în viață

Datorită lui Venus și datorită personalității lor cuceritoare, este imposibil ca Balanțele să nu fie norocoase în viață. Toată lumea le iubește și cine are un partener de viață din semnul Balanței știe că a avut noroc. Balanțele or fi ele visătoare, răbdătoare și indecise uneori, dar sînt și ambițioase, muncitoare și apreciate. Nu le este greu să urce în carieră și să își construiască o viață frumoasă, pentru că au parte de cîștiguri, dar mai ales de bucurii. Perioada cea mai frumoasă a vieții este de obicei între 21 și 35 de ani.

Scorpionul are noroc din cer

La fel ca nativii Raci, Scorpionii au o intuiție fină care îi ajută în dragoste, în afaceri și în carieră. Și au și mult noroc în viață pentru că de multe ori le pică din cer diverse beneficii și oferte la care nici nu se așteptau. Scorpionii sînt deosebit de norocoși între 17 și 24 de ani și, mai tîrziu, între 35 și 42 de ani. În aceste perioade, șansele se ivesc de nicăieri și cei mai mulți știu să profite din plin de ele. Poate că dragostea devine un capitol dificil cu timpul, dar banii și cariera rămîn constante.

Pești, o zodie cu mult noroc

Se numără printre zodiile care duc o viață frumoasă și îndestulată. Cei ambițioși și muncitori vor obține tot ce vor. Peștii știu să se sacrifice, știu să muncească și știu să pună pe roate afaceri bune. Au și mult noroc, adesea, pentru că intuiția îi ajută să meargă pe drumul pe care se ivesc întotdeauna cele mai multe șanse. Dacă lucrurile o iau în direcția greșită, sînt capabili de compromisuri pentru a ieși la liman. Perioadele norocoase din viața lor vin la maturitate, de obicei între 36 și 45 de ani.

Sursa: libertatea.ro