TOP CULTURAL

McCartney, invadat de un roi de lăcuste

Concertul lui Paul McCartney în Brazilia a fost invadat de un roi de lăcuste. În pofida sosirii spectatorilor nepoftiţi, McCartney şi-a continuat prestaţia pe scenă. Vedeta a reuşit să finalizeze concertul, deşi un nor de insecte bîzîia în jurul său. Iubitor de animale, McCartney a cîntat timp de aproape trei ore în Goiania în aceste condiţii, chiar şi atunci cînd cîteva lăcuste au aterizat pe umerii săi în timpul spectacolului.

O lăcustă a stat pe umărul lui Paul pe tot parcursul spectacolului şi muzicianul l-a prezentat publicului cu nume de „Harold”. În timp ce cînta piesa „Hey Jude”, McCartney s-a întors către Harold şi i-a cîntat versul din piesă, „the movement you need is on your shoulder”.

Iglesias şi Kurnikova, curînd, vor face nuntă

iglkur copy.jpg

Curînd, Enrique Iglesias și Anna Kurnikova vor deveni oficial soţi. Invitaţie la sărbătoare au primit deja David și Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Eva Longoria, Nicole Scherzinger și alte celebrităţi. Potrivit mass-media din SUA, pentru a evita vîlva şi mulţimile de paparazzi, Iglesias, Kurnikova şi numeroşii lor prieteni păstrează în taină nu doar detaliile despre nuntă, ci şi data căsătoriei. Tinerii căsătoriţi nu doresc să vadă la nunta lor, care va avea loc la Miami, oaspeţi nepoftiţi, şi cu atît mai mult cu camere de luat vederi.

De menţionat că fosta tenismenă rusă Anna Kournikova şi renumitul cîntăreţ spaniol Enrique Iglesias s-au cunoscut în 2002, pe platoul de filmare al videoclipului "Escape" al lui Enrique. Mass-media din lume au scris în mod repetat nu numai despre nunta lor, care va avea loc în curînd, dar şi despre sarcina Annei. Kurnikova însăşi le-a mărturisit jurnaliştilor că va fi vreodată şi mamă şi soţie, dar se va întîmpla doar atunci cînd va fi gata pentru aceasta.

Selecţie de Ion Borş