TIRGUL ON-LINE „LOCURI DE MUNCA IN DOMENIUL COMERTULUI”

În perioada 23-28 septembrie 2015, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va desfăşura Tîrgul on-line al locurilor de muncă, ediţia a VII-a, cu genericul „Locuri de muncă în domeniul comerţului”.

Tîrgul on-line „Locuri de muncă în domeniul comerţului” va fi disponibil pe www.e-angajare.md şi va oferi doritorilor şansa să cunoască ofertele de muncă din domeniul comerţului. Pagina electronică va putea fi accesată, în timp real, din orice colţ al lumii, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de muncă dorită.

Angajatorii, care dispun de oferte de muncă în domeniul comerţului şi doresc să participe la Tîrgul on-line în perioada 23-28 septembrie 2015 sînt rugaţi să contacteze cea mai apropiată Agenţie pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Datele de contact ale agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă pot fi găsite pe site-ul: http://anofm.md/network/agency.

De la începutul anului 2015, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a desfăşurat alte două ediţii ale tîrgului on-line: „Cariere în construcţii” (26-31 martie 2015) şi „Locuri de muncă pentru Tineret” (28 mai-1 iunie 2015).

Informăm, că Tîrgul on-line „Locuri de muncă în domeniul comerţului” va debuta cu organizarea la 23 septembrie 2015 de către Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun. Chişinău a Tîrgului locurilor de muncă, care se va desfăşura la sediul Agenţiei (Chişinău, str. Mitropolit Varlaam, 90). Tîrgul va găzdui angajatori care vor oferta locuri de muncă în domeniul comerţului.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate, rugăm să contactaţi gratuit Centrul de Apel - Piaţa Muncii la nr. 080001000, de luni pînă vineri, intervalul orelor 8.30 - 15.30.