TIRDEA: CEBAN VINE LA ALEGATORI CU FAPTE CONCRETE, IAR OPONENTII CU CRITICI SI ZOI!

“Ion Ceban a făcut multe pentru orașul Chișinău. Are cu ce veni în fața electoratului. Ce vor prezenta oponenții săi, cu exepția criticilor veninoase și a fanteziilor erotice, nu știm. Ceban a luptat mult pentru bugetul orașului, pentru politicile sociale și proiectele de infrastructură. Și consilieri PSRM (19) au reușit să facă multe, fără a beneficia de sprijinul primarului. S-au construit 250 terenuri de joacă pentru copii, 150 terenuri de sport, 10 stadioane; s-au reparat 170 de școli şi 190 de grădinițe, s-au cumpărat 12 unități de echipamente speciale, 40 de troleibuze şi 31 de autobuze, s-au instalat 1.132 bănci și 20 de foișoare. La Botanica a fost inaugurat primul havuz muzical din Chiținău. A fost renovat parcul Valea Morilor. Mii de familii au beneficiat de ajutoare sociale.

Întrebarea nu este despre cine a făcut mai mult, ci despre cine cunoaște cum și ce trebuie făcut mai departe, cine este pregătit să-și asume toate riscurile pentru a merge împotriva mafiei imobiliare, împotriva clanurilor birocratice, cine nu se teme să-i înfrunte, cine știe cum să modernizeze orașul spre bine.

Campania electorală este în toi. Nu vreau să mă aventurezi in pronosticuri, nici nu intenționez, dar sigur știu că Ceban a apărat interesele a mii de cetățeni în fața mafiei imobiliare. Știu exact că datorită lui zeci de mii de cetățeni au beneficiat de compensații și alte beneficii.  Știu precis că pentru toate astea oamenii întotdeauna îi vor fi recunoscători, iar asta valorează foarte mult!”, a declarat Țîrdea.