TE-AI NASCUT ZIUA SAU NOAPTEA? VEZI CE SPUNE ACEST LUCRU DESPRE TINE

Spre exemplu, persoanele născute la miezul nopții sau după ora 0.00 sînt persoane dornice de cunoaștere, materialiste sau determinate. În prima categorie intră cei care au venit pe lume între miezul nopții și ora 2 dimineața. Aceștia sînt oameni inteligenți, dar le place să și critice sau să fie la curent cu noutățile.

Persoanele născute noaptea sînt prieteni de încredere

De asemenea, le plac călătoriile și știu să fie prieteni buni. Oamenii născuți noaptea sînt și materialiști și le place să se bucure de lucrurile pe care le pot obține cu bani, lucru valabil pentru nativii din intervalul 2.00-4.00. Au o predilecție pentru obiectele care arată bine, fie că sînt bijuterii, haine, mașini sau case. Acești nativi au ca obiectiv principal locul I, mai ales nativii din intervalul 4.00-6.00. Aceștia sînt guvernați de Marte, de aceea au calități de lider.

Majoritatea acestor persoane au poziții înalte în armată, guverne sau diplomație. Știu să dea comenzi și să se facă ascultați, dar și să se impună și să-i controleze pe cei din jur. Sînt persoane directe și nu vor dezamăgi pe nimeni. De asemenea, sînt persoane de încredere, dar sînt și sincere.

Cei care au venit pe lume ziua sînt misterioși

Persoanele care sînt născute ziua sînt misterioase, greu de înțeles, sociabile și disciplinate. Acești nativi nu-și pun sufletul pe tavă și sînt greu de citit. Cu toate acestea, sînt persoane cordiale și cu frică de Dumnezeu. Le place să-i ajute pe cei care se află într-o situație neplăcută. În prima perioadă a vieții aceste persoane au avut probleme, iar la un moment dat acestea se vor dedica unor cauze nobile. Acordă o importanță deosebită serviciilor.

Le place ca persoanele din jurul lor să fie recunoscătoare. De asemenea, nativii acestui interval sparg tradițiile și se pot integra în orice categorie, indiferent de culoare sau castă. Sînt persoane care au încredere în forțele proprii. La un moment dat, unii dintre nativi ar putea începe o carieră în politică. Se înțeleg bine cu toată lumea.

Unii dintre cei veniți pe lume ziua sînt disciplinați, în special cei din intervalul 10.00-12.00.Fac sacrificii pentru a-și atinge scopul și sînt persoane populare.

Sursa: realitatea.net