TE-AI NASCUT TOAMNA? IATA CE SECRETE STIU ASTRELE DESPRE TINE

Știința a demonstrat recent că anotimpul în care venim pe lume ne influențează caracterul, stările emoționale și chiar inteligența. Dar astrologia a descoperit aceste lucruri cu sute de ani în urmă. Iată ce spun astrele despre cei care s-au născut toamna.

Psihologii susțin că persoanele care s-au născut toamna, mai ales în lunile octombrie și noiembrie, sînt mai înclinate către o atitudine negativă și pesimistă. Dar astrologii au observat cu totul alte trăsături, care s-au confirmat în sute și mii de astrograme ale nativilor din această perioadă.

Toamna este anotimpul planurilor și al acțiunii

După o vară în care ne-am relaxat și ne-am distrat, toamna vine cu planuri noi, cu provocări, cu strategii mai agresive pentru a ne atinge scopurile pe care ni le-am propus de-a lungul anului.

Persoanele care s-au născut toamna sînt mai organizate, mai atente și mai muncitoare. Sînt pragmatice, materialiste, dar concentrate asupra obiectivelor lor. Sînt oameni de acțiune, iar atitudinea lor ambițioasă îi influențează într-un mod pozitiv și pe cei din jur.

Dragostea – un mister, dacă te-ai născut toamna

Nativii din lunile de toamnă sînt ușor de descifrat în ceea ce privește cariera și ambițiile lor personale. Dar sînt o enigmă, cînd vine vorba despre dragoste. La prima vedere par detașați, obiectivi, ușor nepăsători, dar, în realitate, sînt romantici și foarte sensibili.

Cine îi cunoaște bine, știe că sînt foarte profunzi cînd se îndrăgostesc și că pot oferi totul persoanei iubite. Dar au nevoie de încurajare și de multă afecțiune pentru a se deschide.

Nativii toamnei, cei mai descurcăreți

Conform tipologiilor astrologice, persoanele care s-au născut toamna sînt puternic influențate de Venus și de Marte, iar acest lucru ne spune că sînt mult mai descurcăreți decît cei născuți vara sau primăvara.

Ei găsesc repede soluții la orice, nu pierd timpul cînd trebuie să rezolve ceva complicat. Pun mîna pe telefon și caută ajutoare, cer bani și sfaturi, acționează imediat și problemele sînt depășite!

Sursa: libertatea.ro