TALENT IN FUNCTIE DE ZODIE: PASIUNILE CARE POT FI TRANSFORMATE IN AFACERI

(continuare din numărul trecut)

Balanţa are fire de artist, dar alege profesii practice

Nativii din Balanţă s-ar descurca bine în justiţie sau în ipostaza de consultanţi, avînd un simţ al dreptăţii extrem de puternic. Deşi sînt percepute ca firi artistice, Balanţele preferă să profeseze în domenii practice.

Scorpionul, pasiuni bizare

Inteligent şi logic, Scorpionul are tendinţa de a dezvolta pasiuni destul de bizare, cum ar fi cele pentru domenii oculte. Este însă atras şi de filosofie, de poezie şi este un sfătuitor din umbră extrem de priceput.

Săgetătorul, spirit organizatoric

La fel ca Berbecii, Săgetătorii sînt foarte buni sportivi. Spre deosebire de Berbeci, aceşti nativi nu sînt pasionaţi neapărat de competiţie în sine, ci de activitatea fizică. De asemenea, se dovedesc foarte buni organizatori.

Capricornul îşi transformă pasiunile în afaceri

Disciplinaţi şi răbdători, nativii din zodia Capricornului sînt îndemînatici şi au puterea de a-şi transforma pasiunile în afaceri. Dau dovadă de talent în zona dansului, muzicii şi scrisului.

Vărsătorul, pasionat de muzică

Mulţi dintre nativii Vărsători au talent muzical, fie că vorbim despre a compune sau a cînta. Sînt, de asemenea, interesaţi şi de tehnici moderne, cum ar fi designul grafic, şi le place să descopere lucruri noi.

Peştii, artiştii zodiacului

Consideraţi artiştii zodiacului, cei născuţi în zodia Peştilor îşi aştern cu uşurinţă emoţiile pe hîrtie, în muzică sau în fotografie. De obicei, reuşesc să creeze lucruri cu adevărat excepţionale atunci cînd trec printr-un moment dificil sau sînt deprimaţi.

Sursa: actualmm.ro