SUSTINATORII LUI SOROS MERG LA ATAC?

Despre opoziția care folosește tehnici “murdare”

În ultimele trei luni, susținătorii lui Soros din PAS au început un război împotriva PSRM și a președintelui. Un atac atît de masiv, agresiv și coordonat, noi nu am văzut de mult timp. Au fost folosite fake-uri, minciuni, manipulări.

 

Cum să distrugi adversarul?

Pentru susținătorii lui Soros, care lucrează mînă în mînă cu M. Sandu, este important să compromită adversarii cu orice preț. Dîndu-și seama că Maia Grigorievna este pînă la urechi în noroi, trebuie să-și acopere și concurenții cu noroi. Și să-i murdărească în așa fel, încît Sandu să pară curată și sinceră pe lîngă ei.

Să încercăm să le înțelegem cea mai recentă tehnică de discreditare a adversarilor. Acțiunile lor:

Primul pas. Celor de la ziarul Ziarul de Gardă și portalul anticoruptie.md, care primesc sute de mii de euro de la Soros, National Endowment for Democracy (SUA) (NED) și European Endowment for Democracy (EED), le sînt date ordine să atace personal PSRM-ul și pe Dodon.

Pasul doi. Din moment ce PSRM nu era la putere, nu prea au despre ce scrie. Și apoi… EVRICA! Încep să scrie despre proprietăți. Aceștia adaugă culori, umflă prețurile de 3, 5, 10 ori. Concluzia este previzibilă: există doar oligarhi în PSRM. Aceștia posibil dețin bănci, iahturi, benzinării mari și puțuri de petrol, dar le ascund. Trebuie de verificat!

Pasul trei. Susținătorii lui Soros din PAS preiau comanda de la susținătorii lui Soros de la Ziarul de Gardă și contactează Agenția Națională de Integritate cu solicitarea de verificare a posibilelor conturi, iahturi, Rolls-Royce-uri.

Pasul patru. Din personalul de la Agenția de Integritate, face parte o doamnă – susținătoare a PAS. Ea acceptă imediat cererea și începe verificarea: facturi pentru servicii comunale, școală, cluburi sportive, haine etc. Apoi face un apel la Procuratura Generală, cerînd deschiderea unui dosar penal. Aceste contestații încalcă toate normele și legile posibile.

Pasul cinci. „Sorosiata” R. Marian, V. Roșca, D. Alaiba primesc răspuns de la Agenția pentru Integritate – cică, au început verificările. Răspunsul este publicat imediat de aceeași mass-media din rețeaua Soros și Ziarul de Gardă, anticoruptie.md, TV8, PRO TV, Jurnal TV etc.

Pasul șase. Acum susținătorii lui Soros mor de rîs, văzînd cum alergați pe la PG, Agenția pentru Integritate, în timp ce încercați să demonstrați tuturor că nu sînteți un hoț. Însă acest proces durează luni întregi și în tot acest timp fotografia voastră apare la rubrica „corupt”.

Ce credeți? Lucrează frumos? Apropo, în trei luni, susținătorii lui Soros din PAS au apelat la Întreprinderea de Stat și Agenția Națională pentru Integritate, incitînd aceste organe doar împotriva deputaților PSRM. Împotriva grupului Candu – PRO Moldova – nicio solicitare. Despre Șor nici vorbă. Sau ei nu mai sînt hoți? Sînt cetățeni cumsecade? Doar o susțin pe Sandu…

Sursa: socialistii.md