SUC NATURAL CARE SPALA TOXINELE DIN RINICHI

Rinichii sînt organul vital care îndeplineşte mai multe funcţii în organism. Este important să avem grijă de ei, pentru că acumularea de toxine le poate deregla funcţionarea.

Prin eliminarea impurităţilor şi a toxinelor care se acumulează de-a lungul timpului în rinichi, previi dezvoltarea infecţiilor la nivelul acestor organe. Orice infecţie a rinichilor are efect direct asupra sănătăţii şi a stării de bine.

Simptomele rinichilor bolnavi: durere, senzaţia de greaţă, de vomă şi lipsa poftei de mîncare, simptome care, dacă persistă mai mult timp, atunci trebuie să mergeţi la doctor.

Pe lîngă ceaiurile care ajută foarte mult şi care detoxifică rinichii, mai există un remediu natural care îi curăţă: o băutură pe bază de ghimbir, suc de lămîie şi mere.

Ingrediente: ghimbir proaspăt ras, 2-3 mere curăţate de coajă şi tăiate felii , 2-3 linguri de suc de lămîie, un pahar cu apă distilată .

Se pun toate ingredientele în blender, după care se strecoară. Se bea doar sucul obţinut, dimineaţa, pe stomacul gol. Tratamentul se face cel mult de două ori pe săptămînă, timp de o lună.

Atenţie! E bine să consulţi medicul înainte de a apela la acest remediu natural, pentru a fi sigur că niciun ingredient nu dăunează sau că leacul nu e prea puternic pentru rinchi.

Sursa:romaniatv.net