STEFAN BOLEA ESTE INAINTAT IN CALITATE DE CANDIDAT AL PSRM PE CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA DIN CALARASI NR. 15

Partidul socialiștilor a desfășurat astăzi, încă un miting de protest, la Călărași, împotriva activității distrugătoare așa numite guvernări ”pro-europene”. Participanții la miting au remarcat situația dezastruoasă în care se află astăzi cetățenii Republicii Moldova.

Cei prezenți au subliniat necesitatea unei schimbări radicale a politicii în țără. Potrivit acestora, doar Partidul Socialiștilor este capabil să facă ordine astăzi în Moldova și să asigure un trai decent cetățenilor țării. Șansa de a schimba lucrurile spre bine în Republica Moldova, cetățenii o vor avea pe data de 24 februarie 2019.

Participanții la miting au susținut candidatura lui Ștefan Bolea pentru participarea la alegerile parlamentare în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția electorală din Călărași nr. 15, din care fac parte localități din raioanele Ungheni și Călărași.

”Sînt convinsă, Ștefan Bolea va reprezenta destoinic interesele locuitorilor circumscripției sale electoarale în parlament”, a declarat președintele PSRM Zinaida Greceanîi.

Sursa: socialistii.md