Sotul si sotia, romani din Spania, fac inchisoare si despagubesc amanta barbatului, romanca și ea

Doi români, soţ şi soţie, au ajuns în faţa unui Tribunal din oraşul spaniol Tarragona, în postura de inculpaţi. De cealaltă parte, s-a aflat amanta bărbatului, şi ea de naţionalitate română, care i-a dat în judecată pe cei doi.

Curtea Supremă din Tarragona a judecat un caz mai rar întîlnit, în care au fost implicaţi trei români, doi dintre aceştia fiind soţ şi soţie. Cazul a ajuns şi în presa spaniolă, care a relatat întîmplarea ce i-a făcut pe cei trei să-şi caute fiecare dreptatea în Justiţie. Potrivit jurnaliştilor iberici, o româncă a provocat un adevărat scandal după ce a aflat că soţul ei o înşela cu o altă femeie. Răzbunarea ei nu s-a lăsat aşteptată şi i-a dus într-un final pe toţi trei în Tribunal.  

Cotidianul spaniol Diari de Tarragona scrie că, pe 18 Martie 2013, cei doi amanţi şi-au dat întîlnire în apartamentul bărbatului, însă au fost surprinşi de soţia acestuia, care s-a întors întîmplător mai repede acasă. Furioasă, femeia a decis să le dea o lecţie de neuitat. Mai întîi, i-a filmat pe cei doi goi, în pat, după care şi-a obligat soţul să întreţină relaţii sexuale cu amanta în faţa camerei de vederi. Doar că „lecţia” nu a luat sfîrşit aici. Într-un ultim acces de furie, soţia înşelată a dat-o afară pe amantă fără să-i permită să se mai îmbrace.   

După acest scandal, relaţia dintre cei doi soţi s-a destrămat definitiv, iar ei au divorţat. Umilită, amanta i-a dat ulterior în judecată pe cei doi soţi şi a cîştigat. Cei doi soţi au fost fiecare condamnaţi la cîte o jumătate de an de închisoare, chiar dacă pentru bărbat instanţa ceruse încă 10 ani de închisoare pentru o infracţiune continuă de agresiune sexuală. În plus, cei doi trebuie să-i plătească victimei şi despăgubiri de 6.000 de euro. Cazul a ajuns ulterior şi la Curtea Supremă, care a menţinut decizia luată de Tribunalul Tarragona.