SONDAJ HOMOSEXUAL SI LESBIAN PE PLACUL ORI NE-PLACUL MAIEI SANDU

Moldovenii sînt creştini şi punctum!

De-a lungul mai multor ani, am vorbit şi scris despre convingerea că nu pot nega şi ne-accepta existenţa comunităţilor de homosexuali şi lesbiene. În esenţă, existenţa acestora se datorează unor şiruri întregi de neputinţe despre care nu vreau să vorbesc/scriu acum, cu referire la pertinente studii de specialitate. Le admit dreptul de a se manifesta pînă în punctul în care aceste minorităţi sexuale devin agresive şi vor să domine majoritatea planetară.

Cam asta se întîmplă acum! În urmă cu mai mulţi ani, „am discutat cumva despre evitarea unor astfel de tematici” cu un înalt oficial european. M-am conformat cu prudenţa care mă caracterizează, dar nu m-am angajat să renunţ la libera exprimare instinctivă, care nu e dominată de excese. Acum, „drepturile lor”, ale homosexualilor, în general, discutabile, în registrul în care şi le revendică, au ajuns să anuleze drepturile fireşti emulate de omenire, timp de milenii, sub puterea credinţei în divinitate, în favoarea procreaţiei şi pentru perpetuarea speciei umane.

Uitaţi-vă la nebunia din unele ţări occidentale în care aceştia, sub umbrela neo-marxistă numită Corectitudine Politică, au ajuns, pentru „a nu fi ofensaţi", să impună legislativ eliminarea apelativelor „doamnelor”, „domnilor”, „el”, „ea”, „tată, „mamă” etc., să-l întruchipeze pe Iisus în homosexual ori transgender, pe Fecioara Maria într-o lesbiană, anularea Crăciunului şi tot aşa!

În „portofoliul lor de revendicări protejate juridic” intră, „fireşte”, şi dreptul de a se manifesta stradal prin carnavaluri ori demonstraţii, a se căsători inclusiv religios şi a înfia copii. Asta-i culmea aberaţiei agresive – acela care nu poate avea copii din cauză că îi place să facă amor cu un bărbat, vrea să înfieze un copil! Un copil care nu va şti cui să i se adreseze cu apelativul „tată” şi „mamă” decît după sugestia criminală a cuplului de părinţi homosexuali! Oare astfel de „părinţi” îşi vor educa fiul de aşa manieră încît, atunci cînd creşte, să curteze, natural, o fată sau „îl vor pregăti ei pentru viaţă” în stilul lor „tradiţional”?

În context tradiţional creştin, sînt sigur că şi ateii sînt revoltaţi de nebunia din zilele noastre. Cum, astfel, să nu cîştige în popularitate lideri ca Putin şi Trump?

Nebunia asta a ajuns, fireşte, şi în Republica Moldova, sub acoperire prin Legea Antidiscriminare, aşa că sînt conştient că, acum, un homosexual pătimaş îmi citeşte cu lupa acest articol ca să găsească un motiv să mă dea în judecată. Ho, drăguţo, stai liniştită, că nu-ţi neg dreptul de a exista! Îmi apăr doar drepturile mele elementare pe care tu vrei să mi le anulezi!

Nu de mult, Centrul de Informaţii „Genderdoc-M” a dat publicităţii un studiu realizat în colaborare cu Magenta, privind percepțiile chișinăuienilor despre persoanele LGBT, precizînd că 65% din numărul respondenților sînt împotriva legalizării căsătoriilor de același sex, iar 55% se opun ideii de acceptare a persoanelor LGBT.

„Potrivit studiului realizat, 7% au o atitudine foarte pozitivă și oarecum pozitivă față de persoanele LGBT. În același timp, 37 dintre respondenți sînt neutri față de orientarea sexuală a persoanelor LGBT. Totodată, doar 55 la sută din totalul eșantionului au răspuns că se opun acceptării persoanelor LGBT. În cadrul studiilor, a mai fost analizată asemuirea persoanelor LGBT cu anumite cuvinte. Astfel, 33% simt dezgust atunci cînd aud cuvîntul LGBT, 20 consideră că aceasta este anormal, 16% din respondenți consideră că apartenența la minoritate sexuală este o boală. În același timp, 22% au venit cu asociații neutre, răspunzînd cu „indiferență”.

Din numărul de persoane intervievate, 10% au declarat că cunosc o persoană LGBT, iar 2% din acestea afirmă că persoanele LGBT fac parte din cercul lor de prieteni. În același timp, 69 % din persoanele intervievate consideră că persoanele LGBT trebuie să aibă orice doresc, atîta timp cît mîngîierile și alt gen de manifestare a afecțiunii o fac la ei acasă și nu-i vede nimeni. Studiul a fost realizat pe un eșantion de 815 persoane, avînd o marjă de eroare de 3,4%.”

Reţineţi datele arătate mai sus pentru că o să vă întreb de ele după ce o să vă ofer altele! Pînă atunci – pauză publicitară! Măi, oameni buni normali de milenii, măi, femei cumsecade care, cu pudicitatea obligatorie, ne aşteptaţi în dormitoarele voastre, v-ar veni mirosul parfumului în nas şi gură dacă vi l-aţi imagina pe Chirtoacă într-o partidă amoroasă cu un promiţător ofiţer al serviciilor secrete române?

Revenim în studioul bunelor bariere ale realităţilor din Republica Moldova, de care partenerilor externi li se rupe în paişpe, că nu intră în „calapodul condiţiilor impuse de ei”, cel al Corectitudinii Politice!

„Din numărul total al populației Republicii Moldova care și-a declarat religia la recensămîntul din 2014 (2 611,8 mii persoane), 96,8% s-au identificat ca fiind ortodocși, cu 1,3 puncte procentuale mai mult față de 2004, potrivit ortodox.md. Totodată, din rîndul persoanelor de altă confesie fac parte baptiștii (creștinii evanghelici baptiști), care reprezintă 1,0%, martorii lui Iehova, cu o pondere de 0,7%, penticostalii – 0,4%, adventiștii de ziua a șaptea – 0,3%. Catolicii reprezintă 0,1%, mai precizează sursa. Ponderea persoanelor care s-au declarat atei sau agnostici a fost de 0,2%, cu 1,2 puncte procentuale mai puțin față de 2004. Din numărul total al celor care au fost chestionaţi în cadrul recensămîntului, 193 de mii nu și-au declarat religia, reprezentînd 6,9% din populația țării”.

În concluzie, doamnelor şi domnişoarelor, vă invit, respectuos, să comparaţi datele statistice, măcar, ca să am şi eu confirmarea, fireşte că efemeră, că nu m-am gîndit nici pe departe la biografia tragică a reputatului scriitor spaniol Federico Garcia Lorca! Cunoscătorii ştiu de ce!          Ca să vedeţi cum un sondaj necreştin manipulează cu statistici furate de la cei 96,8% dintre moldoveni care s-au identificat ca fiind ortodocși, dar şi de la ceilalţi, inclusiv ateii! Doar Maia Sandu îşi mai aranjează astfel sondajele ca să-i fraierească pe unii cu o falsă popularitate a ei!

Mihai CONŢIU

02.04.24 - 12:28
03.04.24 - 13:42
03.04.24 - 13:44
01.04.24 - 12:39
01.04.24 - 12:46
05.04.24 - 19:01
05.04.24 - 17:10
05.04.24 - 17:10
07.04.24 - 00:04
06.04.24 - 13:48
07.04.24 - 00:09
05.04.24 - 17:07
09.04.24 - 12:16
06.04.24 - 13:46
09.04.24 - 12:15