SOCIALISTII PROTESTEAZA IN PARLAMENT!

Candu i-a sancționat pe Dodon și Greceanîi

Deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) au organizat o acțiune de protest la tribuna Parlamentului, în cadrul ședinței speciale de pe 27 septembrie.

Deputații au ocupat tribuna și au afișat pancarte, prin care cer întoarcerea miliardului și pedepsirea celor care se fac vinovați de acesta.

Președintele Parlamentului Andrian Candu a spus că este în drept să aplice sancțiuni, pentru că, conform regulamentului, în cadrul ședinței speciale în care Premierul vorbește despre asumarea răspunderii unui pachet de legi de către Guvern, nu se permite ocuparea tribunei parlamentare, a declarațiilor, etc.

Astfel, Candu a aplicat sancțiune sub formă de avertisment pentru toți deputații PSRM. Totodată, liderul PSRM Igor Dodon și președintele fracțiunii parlamentare a PSRM, Zinaida Greceanîi, au fost lipsiți de cuvînt pentru trei ședințe parlamentare.

Cristina GUREZ (tribuna.md)

Virginia Filip 02.10.2016 - 12:39

Dodon se crede pe mosia lui. El face demonstratii, balciuri, fara sa respecte reguli. Poate sa conteste sanctiunea si la palatul lui Putin, nu va avea ce sa faca. Poate asa se mai linisteste si el si constientizeaza ca nu e primul.