Socialistii din ”Garda Tinara”, in frunte cu Igor Dodon, ”au decretat” debutul reinverzirii de Primavara

Astăzi, 21 Martie, Igor Dodon și familia sa și-au dat întîlnire, la Vadul lui Vodă, cu activiștii „Gărzii Tinere”, în contextul lansării Campaniei naționale de înverzire. Igor Dodon a scris despre această acțiune pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi, împreună cu soția, Galina, și mezinul nostru Nicușor, am mers la Vadul lui Vodă, unde activiștii „Gărzii Tinere” au inițiat plantarea a trei mii de puieți de tei, castani și arțari.

Mișcarea de tineret „Garda Tînără”, în colaborare cu „Moldsilva”, a lansat Campania națională de înverzire, care va cuprinde 13 raioane ale țării și va dura pînă la 20 aprilie curent.

Țin să reamintesc că în toamna anului trecut, la inițiativa mea, în calitate de Președinte al țării, în Moldova a fost lansată campania națională de înverzire a plaiului natal. În cadrul acestei acțiuni, în cooperare cu „Moldsilva” și autoritățile locale, am reușit să plantăm zeci de mii de arbori tineri în toată țara, inclusiv în capitală. Iar în Primăvara anului curent, odată cu inițierea lucrărilor agricole, este reluată și campania de înverzire.

Ceea ce facem noi acum este spre binele țării noastre. Noi trebuie să lăsăm urmașilor noștri o Moldovă frumoasă și verde!