SOCIALISTII AU OBTINUT AJUTOR FINANCIAR PENTRU CADRELE DIDACTICE SI LUCRATORII MEDICALI

În cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău au fost votate un șir de proiecte înaintate de către fracțiunea Partidului Socialiștilor din CMC.

Astfel, începînd cu 1 septembrie, 6620 de cadre didactice din Chișinău și suburbii vor primi cîte 500 lei din partea Consiliului Municipal Chișinău. 7438 persoane vor primi 70 lei compensații pentru cheltuielile de transport, persoanele care vor dispune de aceste compensații sînt cadrele didactice, educatorii, 360 lei pentru medici de familie și asistente medicale.

De asemenea, 300 de asistenți noi plătiți de municipalitate pentru îngrijirea persoanelor țintuite la pat. Proiectele socialiștilor au fost aprobate de către Consiliul Municipal cu unele amendamente din partea colegilor din CMC.

Tot la inițiativa socialiștilor a fost votată de către Consiliul Municipal Chișinău alocarea surselor financiare pentru instalarea liftului și rampelor de acces în clădirea primăriei pentru persoanele cu necesități speciale (cei care se deplasează în cărucioare).

Reamintim că, Ion Ceban, împreună cu echipa sa au venit cu un șir de proiecte sociale înaintate pentru îmbunătățirea vieții locuitorii municipiului.

Sursa: socialistii.md