SERGIU MOCANU: GRUPAREA SANDU, USATII, SOR SI CANDU VREA SA CAPTUREZE PROCURATURA GENERALA, LA INDICATIA LUI PLAHOTNIUC

Încercările liderei PAS, Maia Sandu, de a cocheta cu grupul Pro Moldova din Parlament, controlat de oligarhul Vlad Plahotniuc, vin din dorința acesteia de a reveni la guvernare și de a se pricopsi cu o funcție înaltă în stat. De această părere este liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu.

„Este vorba despre dorința acesteia de a parveni. Această dorință a ei de a reveni la guvernare cu orice preț, nu putea să nu fie însoțită de interesul grupării Candu de a da jos procurorul general”, a declarat Sergiu Mocanu.

În opinia sa, alianța dintre Maia Sandu, Renato Usatîi, Ilan Șor și Andrian Candu este, de fapt, un grup criminal care a dorit să organizeze debarcarea Guvernului Chicu și capturarea Procuraturii Generale. Totodată, spune Mocanu, filmulețul prezentat de deputatul Iurie Reniță ar fi fost oferit de Vlad Plahotniuc.

“Adiacent la darea jos a Guvernului Chicu ei ținteau și fotoliul de Procuror General. În spatele lui Reniță stau Damir și Viorel Morari. Reniță a fost scos luni, pentru a diminua acțiunea Procurorului General, cu un film pe care l-a scos Plahotniuc”, mai spune Mocanu.

Sursa: a-tv.md