SEMNE ZODIACALE CARE LASA O PRIMA IMPRESIE GROAZNICA

1. LEU. Îți place să te umfli în pene și ești foarte plin de tine, așa că e posibil să faci o primă impresie proastă. Ești foarte încrezător în forțele tale și ai multe puncte forte, dar nu poți să te aștepți mereu ca ceilalți să fie la fel de entuziasmați în privința ta cum ești tu. Încearcă să-ți exprimi interesul față de persoana cu care te întîlnești. Nu încerca să faci să pară că lumea se învîrtește în jurul tău.

2. BERBEC. Berbecii sînt născuți pentru a fi competitivi. Cauți mereu să îți măsori mușchii și cunoștințele cu persoanele pe care le cunoști, iar acest lucru poate dăuna relației tale. Riști să pari agresiv în ochii persoanelor pe care le cunoști pentru prima dată. Încearcă să nu mai fii atît de intens și permite-i persoanei pe care abia ai cunoscut-o să se simtă confortabil cu tine încă de la început.

3. SĂGETĂTOR. Ești o persoană prea bună, așa că prima impresie pe care o lași nu e prea bună. Consideri că atunci cînd te comporți frumos cu ceilalți, aceștia vor ajunge să te iubească. Oamenii urăsc persoanele false mai mult decît pe cele care nu sînt de treabă. Nu te mai comporta atît de fals. Dacă încerci prea mult să pari interesat de o persoană, atunci aceasta își va da seama că intențiile tale nu sînt sincere.

4. PEȘTI. Peștii sînt extrem de meticuloși, iar oamenii au nevoie de ceva timp pentru a se adapta personalității lor ieșite din comun. Ești o persoană extrem de emotivă și empatică. Cu toate acestea, foarte puțini oameni se simt confortabil să își deschidă inima în fața ta de la începutul unei relații. Trebuie să încerci să ai o atitudine mai prietenoasă atunci cînd este nevoie.

5. BALANȚĂ. Felul tău de a fi în public e motivul pentru care lași o primă impresie greșită. Balanțele par prea bune pentru a fi adevărate. Ai o mulțime de prieteni, iar oamenii care te cunosc pentru prima oară sînt sceptici cu privire la faptul dacă ești chiar atît de drăguț în realitate. Ai o personalitate extraordinară, dar trebuie să înveți să te controlezi din cînd în cînd.

6. CAPRICORN. Nu trebuie să te mai implici atît de agresiv în viața celorlalți. Obișnuiești să dai sfaturi vitale despre viață chiar și persoanelor pe care le cunoști pentru prima dată. Lumea crede că vrei să-ți impui părerea cu orice preț. Stai la locul tău și nu te oferi să ajuți decît dacă persoana respectivă îți cere asta.

Sursa: tasta.ro