SEFUL STATULUI A VIZITAT COMBINATUL DE ARTICOLE DIN CARTON DIN CHISINAU

Astăzi, Președintele Igor Dodon a vizitat Combinatul de articole din carton, din municipiul Chișinău care recent a împlinit 50 de ani de la fondare.

Șeful statului s-a familiarizat cu activitatea întreprinderii care, în pofida tuturor dificultăților, activează și în prezent, creează locuri de muncă și contribuie la dezvoltarea economiei noastre.

Cu această ocazie și în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea industriei, pentru contribuție la modernizarea întreprinderii şi la promovarea producţiei autohtone în străinătate, Președintele Republicii Moldova a conferit Combinatului de Articole din Carton, Ordinul „Gloria Muncii”. De asemenea, Igor Dodon a conferit înalte distincții de stat și Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, unui grup de lucrători.

Șeful statului a mulțumit angajaților fabricii pentru devotamentul şi profesionalismul de care dau dovadă zilnic, pentru responsabilitatea asiduă şi perseverenţă. Totodată, Igor Dodon i-a asigurat ca pot miza pe sprijinul său și în continuare.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova