SEFUL STATULUI A PARTICIPAT LA SEDINTA CONSILIULUI REPUBLICAN AL UNIUNII OFITERILOR DIN MOLDOVA

Președintele Republicii Moldova, Comandantul suprem al forțelor armate, Igor Dodon, a participat la ședința Consiliului Republican al Uniunii Ofiţerilor din Moldova.

În cadrul evenimentului, Preşedintele Uniunii Ofiţerilor, generalul, Victor Gaiciuc, a făcut bilanțul activităţii unui an de zile de cînd a fost ales în această funcţie şi, de asemenea, a relatat despre acțiunile organizaţiei care sînt planificate pentru anul viitor. Colegii au dat o apreciere înaltă activităţii preşedintelui Uniunii Ofiţerilor din Moldova.

”Uniunea Ofiţerilor din Moldova are un aport considerabil în ajutorarea veteranilor Forţelor Armate şi insuflarea spiritului patriotic tinerei generaţii. Preşedintele acestei organizaţii, generalul Victor Gaiciuc, este o personalitate respectată şi demnă, un patriot al ţării sale şi un profesionist în domeniul militar. Anume o astfel de persoană trebuie să se afle la conducerea Ministerului Apărării al Republicii Moldova.

Reiterez că am înaintat candidatura lui Victor Gaiciuc pentru funcția de ministru al Apărării şi nu-mi voi schimba decizia. Forţele Armate ale ţării trebuie să fie conduse de o persoană puternică şi de încredere.

Voi susține oricînd pe cei care cu adevărat luptă pentru statalitatea și integritatea națională a Republicii Moldova”, a menționat Igor Dodon.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Virginia Filip 12.10.2017 - 09:17

Bla, bla. Dupa aceste vizite importante, presupun ca urmeaza una in Rusia. Cred ca au trecut vreo trei zile de cand Dodon nu s-a dus sa mai dea raportul lui Putin despre ce se mai intampla in REpublica MOldova.