SEFUL STATULUI A PARTICIPAT LA EVENIMENTUL FESTIV ”ULTIMUL SUNET”

Astăzi, cu prilejul finalizării anului de studii, Igor Dodon a participat la evenimentul festiv ”Ultimul sunet” care s-a desfășurat la Liceul Teoretic cu Profil Sportiv ”Gloria”, din capitală.

Președintele țării a adus sincere mulțumiri profesorilor care prin truda pe care o depun zi de zi ghidează generații întregi pe tărîmul cunoștințelor, arătîndu-le ce înseamnă perseverența, munca și bucuria cunoașterii. ”Meritaţi tot respectul şi admiraţia pentru ceea ce faceţi”, a subliniat Igor Dodon.

Totodată, șeful statului le-a urat succes elevilor, care urmează să susțină examenele de absolvire și pe cele de bacalaureat. Astfel, Președintele le-a dorit să rămînă mereu curioși, perseverenți și încrezuți în propriile forțe.

În cadrul evenimentului, Igor Dodon a anunțat că un grup din cei mai buni elevi ai școlii vor avea posibilitatea să viziteze Președinția și Reședința de Stat din Condrița, iar cinci-cele mai bune echipe sportive ale liceului vor primi sprijinul său în vederea participării la competițiile internaționale.

Menționăm, că în acest an, ca și în anii precedenți, cei mai sîrguincioși elevi ai școlii din satele Sadova și Căpriana, au primit din partea Președintelui țării diplome și premii bănești.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova