SEFUL STATULUI A PARTICIPAT LA DESCHIDEREA CAMPIONATULUI EUROPEI CENTRALE LA MOTOCICLISM SI LA CAMPIONATUL DESCHIS LA MOTOCROSS, IN MEMORIA LUI IURII GAGARIN

Președintele țării a participat la deschiderea primei etape a Campionatului Europei Centrale la motociclism care se desfășoară la un loc cu Campionatul deschis la motocross, în memoria lui Iurii Gagarin. Competițiile sînt organizate de Federația de Motociclism din Republica Moldova, sub patronajul Președintelui Republicii Moldova.

Igor Dodon a menționat că urmărește activ evoluția sportului din Republica Moldova și salută creșterea popularității pentru acest gen de sport la noi în țară.

”Sînt convins că prin eforturi conjugate vom reuși să educăm tînăra generație să practice un stil de viață sănătos, le vom cultiva spiritul de învingător, prietenie, respect și excelență. Le vom oferi toate condițiile și posibilitățile ca împreună să ne bucurăm de succesele și performanțele lor pe parcursul carierei sportive”, a specificat șeful statului.

De asemenea, Igor Dodon a urat tuturor participanților la motocross perseverență, curaj și, desigur, victorie în competițiile europene și mondiale, astfel ca imnul țării să răsune cît mai des pe arenele sportive din întreaga lume.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova