SEFUL STATULUI A INTREPRINS O VIZITA DE LUCRU IN RAIONUL STEFAN VODA

“Întreprind o vizită de lucru în raionul Ștefan Vodă, unde am participat la inaugurarea complexului sportiv multifuncțional din satul Talmaza, amplasat în curtea gimnaziului “Anatolie Sîrghi”, așa cum am promis anterior, în timpul vizitei precedente în acest raion.

Complexul respectiv include un teren de fotbal, de volei, de baschet, de tenis, instalații pentru fitness, terenuri de joacă pentru copii și de odihnă pentru adulți. Obiectul este construit în cadrul proiectului național de reabilitare a infrastructurii sportive, lansat în toamna anului 2017, sub egida Președintelui Republicii Moldova, și prevede construcția unor terenuri sportive în 300 de localități.

Am salutat locuitorii exprimîndu-mi speranța că acest teren de sport va diversifica viața lor socială și îi va motiva să practice sportul. Reieșind din faptul că Talmaza este un sat foarte mare, am promis că vom construi în această localitate, încă un teren sau două”, a notat Preşedintele Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.