SECRETARUL GENERAL AL PARLAMENTULUI, ADRIAN ALBU, A AVUT O INTREVEDERE CU SEFUL ADJUNCT AL MISIUNII SUA IN REPUBLICA MOLDOVA, MARTIN MCDOWELL

Prioritățile Secretariatului Parlamentului pentru anul 2020 au fost discutate de Secretarul general al Legislativului, Adrian Albu în cadrul unei întrevederi cu șeful adjunct al Misiunii SUA în Republica Moldova, Martin McDowell.

În cadrul discuțiilor, Adrian Albu a menționat că, în anul curent, eforturile Secretariatului Parlamentului vor fi îndreptate spre consolidarea unui management informațional modern și transparent, eficiență în oferirea asistenței procesului legislativ, precum și furnizarea unui sprijin de calitate, adaptat cerințelor în schimbare, corpului de deputați și organelor de lucru ale Parlamentului. În context, Secretarul general al Parlamentului a precizat că, în prezent, se lucrează la modernizarea sistemului informațional al Parlamentului, implementarea conceptului de e-Parlament și a unui site nou al Parlamentului.

Adrian Albu s-a referit și la provocările cu care s-a confruntat Secretariatul Parlamentului pe parcursul anului trecut.

Oficialii au mai discutat despre relațiile actuale de colaborare moldo-americană și oportunitățile de extindere a acestora, în special la nivel parlamentar.

Direcţia comunicare şi relaţii publice a Parlamentului RM