SE ASTEAPTA TEMPERATURI TORIDE SI PLOI DE SCURTA DURATA

Serviciul Hidrometeorologic al Republicii Moldova a anunțat că, în următoarele zile, în majoritatea regiunilor se vor înregistra temperaturi de la +27°C pînă la +35°C în timpul zilei și +6°C în timpul nopții în unele regiuni ale țării.

În unele regiuni va ploua pe parcursul săptămînii, informează Agora.

Miercuri se vor înregistra temperaturi de pînă la +20°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +39°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +31°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +29°C.

Joi, la nordul republicii, mercurul în termometre va urca pînă la +31°C. În centru se vor înregistra temperaturi de pînă la +32°C. În sud se așteaptă temperaturi de la +32°C pînă la +34°C.

Vineri se vor înregistra temperaturi de pînă la +32°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +33°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +34°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +28°C.

Sîmbătă se vor înregistra temperaturi de pînă la +33°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +34°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +35°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +26°C.

Duminică se vor înregistra temperaturi de pînă la +31°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +32°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +33°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +27°C. Duminică va ploua în nordul țării.

Sursa: Agora.md