SASE SEMNE ZODIACALE CARE REFUZA SA SE DEA BATUTE

Toate semnele zodiacale au caracteristici unice pe care cei care sînt familiarizați cu astrologia pot, de obicei, să le identifice la persoanele din jurul lor. În timp ce alții se pot confrunta cu obstacole în viață și pot renunța imediat, semnele zodiacale despre care vorbim astăzi, refuză să se dea bătute.

1. FECIOARA. Oricine s-a născut sub acest semn zodiacal este o persoană care duce lucrurile la bun sfîrșit fără prea multă ezitare. Vorbim despre acele persoane, care se retrag într-un colț pentru a trage aer în piept, atunci cînd sînt supărate, apoi revin asupra problemei fără să observi că au trecut printr-o stare precară. Sînt, de asemenea, oamenii care găsesc pozitivism în aproape orice, chiar și în situații neplăcute. Fecioarele sînt gînditorii critici finali care încearcă întotdeauna să rezolve o problemă prin alte mijloace. Nu le este teamă să ceară ajutor sau sfaturi de la apropiați. Fecioarele sînt cele mai inteligente semne zodiacale care pot lucra în orice situație.

2. TAUR. Oamenii care se încadrează în acest semn zodiacal nu vor accepta “nu” drept un răspuns. Un cuvînt care nu se află în vocabularul unui Taur este “renunțat”. Cunoscut ca semnul zodiacal care este cel mai încăpățînat, există un motiv întemeiat pentru care Taurul este supranumit vedeta perspicace a zodiacului. Taurul are o fire practică, așa că va trece peste obstacole și nu se va da înapoi de la nimic. Taurii sînt acele persoane care iau decizii fără să clipească și nu renunță în ruptul capului.

3. VĂRSĂTOR. Un Vărsător îți va aminti mereu de bunele sale intenții de a face ceva şi de a se folosi de orice mijloc prin care să își găsească forța de a continua. Vărsătorul este omul cu o încredere enormă în ceea ce se străduiește să realizeze. Cînd va simți momente de îndoială în călătoria sa, nu va fugi de probleme; în schimb, își va reorganiza intențiile și își va aminti de obiectivele pe termen lung.

4. CAPRICORN. Capricornii sînt cunoscuți pentru abilitățile lor organizaționale de a putea să lucreze independent, fără prea mult ajutor oferit de cineva. Cum au capacitatea de a face aceste lucruri bine, ei pot lucra în mod eficace și cu mare diligență pentru fiecare pas făcut, pentru a găsi o soluție. Ei se concentrează doar pe pașii înainte și îi numără pentru a vedea progresul și succesul spre scopul lor final.

5. LEU. Există o semnificație literară în spatele Leului, deoarece oamenii care se nasc sub acest semn dețin caracteristicile unui lider. Leii sînt concurenți puternici și foarte determinați, au destulă creativitate pentru a-și susține planurile. Cu siguranță au întotdeauna un scop în minte atunci cînd încep o sarcină. Nu vor renunța niciodată, atunci cînd și-au pus ceva în minte.

6. SCORPION. Scorpionii sînt unele dintre cele mai intense persoane care se avîntă într-o bătălie și, cu siguranță, nu se lasă pînă cînd nu cîștigă. Îmbrățișează chiar și cele mai mari obstacole și chiar așteaptă cu nerăbdare provocarea pe care o prezintă o problemă, astfel încît să poată arăta tuturor că o pot depăși.

Sursa: secretele.com