SAPTE REMEDII IN HEPATITA B

Hepatita B este un tip de virus care provoacă o infecție gravă la nivelul ficatului. Dacă nu este tratată la timp, hepatita B poate deveni cronică, ceea ce duce la cicatrizări permanente sau la insuficiența funcției hepatice.

Cel mai adesea, hepatita B poate duce la disfuncții hepatice majore, cum ar fi ciroza și cancerul hepatic. Pentru persoanele alergice la anumite medicamente sau cele nevaccinate, există tratamente naturale pentru hepatita B. Eficienţa lor e vizibilă după mai mult timp, uneori chiar şi un an.

1. Proteine din zer. Dacă ficatul este infectat cu virusul hepatitei B, fluxul sanguin în ficat se diminuează. Pentru a crește rata de circulație a sîngelui în ficat, consumați zilnic aproximativ 25 de grame de proteine dinzer, timp de un an. Acest nutrient vindecă şi inflamația țesuturilor hepatice.

2. Ceai verde. Pacienții cu hepatită B trebuie să bea cantități mari de ceai verde, o sursă bogată de antioxidanți. Antioxidanții permit buna funcționare a ficatului.

3. Apă. Nu există o alternativă la apă pentru vindecarea hepatitei B. Un sistem hidratat este esențial dacă doriți să vindecați complet hepatita B. E vorba de apă simplă, nu de băuturi carbogazoase și alcool. Aceste băuturi pot stinge setea, fără a aduce o hidratare adecvată.

4. Armurariu. E nevoie de sînge curăţat de toxine pentru a combate virusul hepatitei B. Pentru a asigura curățarea sîngelui care irigă ficatul, consumați alimente cum ar fi armurariu, frunze de trifoi roșu, rădăcină de struguri de Oregon (Mahonia aquifolium) și chaparral (Larrea tridentata), o plantă folosită de vracii amerindieni. Toate aceste produse alimentare detoxifiază sîngele, vindecînd hepatita B.

Armurariul este cel mai eficient împotriva hepatitei B, deoarece conținutul de silimarină consolidează membranele celulare hepatice externe și acționează ca un tonic pentru a stimula eliberarea de proteine în ficat. Antioxidanții sînt şi ei eliberați în sînge prin consumul de armurariu. Acest lucru protejează ficatul de alte daune produse de poluanții din sînge.

5. Ulei de negrilică (chimen negru). Consumul acestui ulei ajută digestia și rata de metabolizare. Uleiul răspîndește căldură în sînge pentru a îmbunătăți funcționarea și rezistența hepatică.

6. Lemn dulce. Această plantă care eliberează glicirizină s-a dovedit a fi eficientă împotriva hepatitei cronice B. Antigenul crește producția de suc biliar în ficat, ceea ce la rîndul său ajută la scăderea nivelului de colesterol din sînge.

7. Frunze de măslin. Extractul din frunze de măslin poate lupta împotriva nu numai a hepatitei B, ci și a multor alte forme de virusuri care atacă organismul uman. Antioxidanții eliberați în sînge după consumul de extract de frunze de măslin acționează ca antiseptic pentru a ucide virusul.

Sursa: natural-homeremedies.com