Rusine si umilinta totala: Ziona Chana, barbatul cu 39 de sotii, 94 de copii si 33 de nepoți

Iată ce am citit pe un site numit SuperClipuri.com: ”Sunt bărbați cărora le este greu să facă față și unei singure soții, însă un indian a reușit o performanță spectaculoasă. Numele lui este Ziona Chana, are 72 de ani și se poate mîndri că are cea mai numeroasă familie din lume.

Ziona Chana, în vîrstă de 72 de ani, se poate mîndri cu faptul că are cea mai numeroasă familie din lume. El are 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoți, în total 166 de membri. Aceștia trăiesc împreună, într-o casă imensă din satul Baktawng. Tatăl său a fost fondatorul sectei creștine „Chana Pawl”, avînd în prezent peste 2.000 de adepți, care sunt faimoși pentru faptul că sunt tîmplari și poligami.

Acum, Ziona este liderul acestei secte și este un adevărat exemplu pentru comunitatea sa, mai ales că s-a căsătorit cu 10 femei într-un singur an. Este impresionant faptul că nici o femeie nu a fost silită să se căsătorească cu Ziona, ci el chiar le-a curtat pe toate în parte, în mod tradițional.

Adepții sectei privesc poligamia cu seriozitate, iar Ziona și soțiile lui sunt un exemplu în comunitate, al cărei lider este, evident, Ziona. De altfel, bărbatul este campionul absolut la căsătorii: s-a căsătorit cu 10 femei într-un singur an!

Una dintre soțiile lui, Rinkmini, spune că Ziona s-a îndrăgostit de ea după ce a văzut-o prin sat, iar ea s-a simțit flatată. „Este cel mai frumos bărbat din sat”, a spus ea. Cererea în căsătorie n-a întîrziat, iar acum Rinkmini este una dintre cele 39 de soții.

Astfel, la 72 de ani, Ziona este mîndru că are cea mai numeroasă familie din lume. Bărbatul are 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoți. Cu toții locuiesc împreună, într-o casă cu 4 etaje și 100 de camere.

Ziona ocupă un dormitor la parter, iar femeile își petrec noaptea cu el pe rînd, după un calendar prestabilit. De asemenea, opt soții sunt mereu „la post” pentru a-l ajuta pe soț la diverse treburi de-a lungul zilei.

Familia este organizată cu o disciplină aproape militară. Prima dintre soții, Zathiangi, coordonează treburile tuturor celorlalte femei, precum curățenia, spălatul rufelor și gătitul. Într-o singură zi, familia consumă 90 de kilograme de orez și 60 de kilograme de carne.”

Mai mare rușine și umilință neputincioasă nici că mai poate exista!!! Măi, fraiere poligam, cum vine treaba cu virilitatea ta? Adică ai 39 de neveste și n-ai fost în stare să faci mai mult decît 94 de copii? 94 de copii la 39 de neveste!?! De ce, măi, nu ai chemat ajutoare printre enoriași? Asta pînă la 72 de ani! Atunci, măi potentule sectant, ce mai zici de tipul ăla din Uganda, a cărei nevastă i-a născut 44 de copii pînă la vărsta de 36 de ani, iar Statul i-a interzis să mai nască, deși el și ea mai pot încă? Auzi, neică, 39 de neveste și doar 94 de copii și mai se și dă mare! Asta înseamnă că nici măcar Dumnezeu nu-l poate ajuta! Nici potența nu mai e cum era… odată, pînă la… Corectitudinea Politică! Nu intru în calcule statistice că ar fi prea umilitor pentru secta lui de… enoriași și enoriașe! (Viriloi Scopitul)