PUTIN L-A INVITAT PE DODON LA PARADA VICTORIEI DE LA MOSCOVA

Liderul rus Vladimir Putin, l-a invitat pe Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la Parada Victoriei, care are loc în mod tradițional, pe 9 mai în Piața Roșie de la Moscova. Invitația a fost făcută în cadrul recentei reuniuni a șefilor de stat.

Igor Dodon susține că se discută o posibilitate de a merge în această vizită împreună cu veteranii de război din Moldova, însă o hotărîre oficială în acest sens nu a fost luată.

Reamintim că pe data de 17 martie, Igor Dodon și Vladimir Putin, au avut a doua întrevedere oficială la Moscova,din acest an. Cei doi șefi de stat au discutat probleme ce țin de extinderea amnistiei migranților, reglementarea transnistreană, parteneriatul strategic dintre Moldova și Rusia, precum și alte probleme.

Sursa: socialistii.md

Virginia Filip 21.03.2017 - 20:55

Dar de ce nu scrieti si ca Putin l-a luat la misto pe Dodon pentru cadoul cu sticlele de vin? Aia e cea mai buna stire despre Dodica. Astea ca Dodon va merge din nou la Putin sa-i stearga pantofii si pe 9 mai, sunt niste chestiuni normale.

Nistor Grigore 21.03.2017 - 12:15

Normal ca va merge la Moscova pe 9 mai pentru ca este un rus si nu vede altceva decat Rusia. Va merge oare Игорь Додон vreodata la Putna la mormantul lui Stefan cel Mare? Niciodata, un rus nu doreste sa se-nchine la mormantul marele voievod al Moldovei.