PSRM VA PARTICIPA LA ALEGERILE LOCALE DIN CHISINAU SI BALTI

Avînd în vedere decizia Comisiei Electorale Centrale, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își declară disponibilitatea de a participa la alegerile locale anticipate în două cele mai importante orașe ale Republicii Moldova.

“Fiind partidul cu cel mai înalt rating din țară, sîntem gata nu doar să participăm, ci să și cîștigăm viitoarele alegeri anticipate”, a declarat Zinaida Greceanîi, președintele PSRM.

Liderul partidului a menționat că PSRM va înainta candidați puternici, atît la Chișinău, cît și la Bălți. “Toate structurile de partid, grupurile mobile, tinerii și organizațiile veteranilor vor fi la dispoziția candidaților noștri”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

Potrivit președintelui PSRM, astăzi ambele municipii se confruntă cu probleme serioase din cauza lipsei de management profesional și a unei strategii de dezvoltare pe termen lung a orașului.

“În Chișinău și în Bălți, Partidul Socialiștilor are nu doar candidați puternici, ci și echipe puternice. PSRM este gata să-și asume responsabilitatea pentru viitorul acestor orașe și să rezolve problemele cu care se confruntă cetățenii”, a spus Zinaida Greceanîi.

Președintele PSRM a făcut apel către locuitorii ambelor municipii să sprijine candidații Partidului Socialiștilor.

Trebuie menționat faptul că, candidații la primariile municipiilor Chișinău și Bălți vor fi anunțați duminică, 18 Martie, în cadrul ședinței extinse a activului PSRM, care va avea loc la Chișinău.

Sursa: socialistii.md