PSRM A PREZENTAT CANDIDATUL PENTRU CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR. 33 – VLADIMIR ROSCA

Partidul Socialiștilor din RM a organizat, în ziua de 12 octombrie, un miting de protest la Durlești. La miting au participat președintele Partidului Socialiștilor din RM Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea, liderul fracțiunii PSRM din CMC Ion Ceban, deputați, consilieri municipali, activiști ai PSRM și locuitori ai municipiului Chișinău.

Cei prezenți la eveniment au protestat împotriva politicii de jaf din ultimii nouă ani a actualei guvernări. Și au îndemnat cetățenii să spună ”NU” acestui regim care timp de nouă ani a dus o politică defavorabilă pentru țara noastră și pentru poporul RM.

Ion Ceban a menționat că după cele întîmplate astăzi în parlamentul RM, trebuie să fim și mai consolidați și în ziua alegerilor parlamentare să renunțăm definitiv la această guvernare.

Președintele Partidului Socialiștilor din RM Zinaida Greceanîi a prezentat candidatura spre aprobare a membrului consiliului republican al PSRM – Vladimir Roșca pentru participarea în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția electorală nr. 33, la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

La rîndul său, Vladimir Roșca a menționat că oamenii trebuie să fie uniți pentru a schimba spre bine situația din țară.

”Noi toți sîntem divizați, însă sîntem uniți de un vis, dorința de a avea o viață decentă. Ceea ce mulți dintre noi cu regret nu o au. Vedem cum în jurul nostru cresc conacurile și se crează impresia că țara noastră se dezvoltă, dar nu este așa. Se dezvoltă doar o mică parte, dar nu noi cei care muncim pentru această țară. Soluția este doar PSRM”, a declarat Vladimir Roșca.

Sursa: socialistii.md