PSRM A FACUT TOTALURILE CAMPANIEI ELECTORALE: TOTI RECUNOSC CA STEFAN GATCAN ARE CELE MAI MULTE SANSE

PSRM a făcut totalurile campaniei electorale pentru alegerile parlamentare în circumscripția 38 Hîncești. Președintele formațiunii, Zinaida Greceanîi, a declarat că este mîndră să meargă la scrutin cu “o personalitate notorie în medicină, care a avut o campanie electorală corectă, pozitivă, promovînd programul electoral, fără a ataca oponenții”. Totodată, Greceanîi se arată sigură că Ștefan Gațcan va învinge la alegerile din 15 martie.

„La multe întîlniri cu cetățenii, oamenii ne-au spus că acest mandate de deputat contează doar dacă ajunge la Ștefan Gațcan. Toate sondajele de opinie publică arată că Ștefan Gațcan are cele mai mari șanse să cîștige alegerile. Pînă și oponenții noștri politici recunosc acest lucru”, a spus Greceanîi.

Deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, a menționat că Ștefan Gațcan, care “provine dintr-o familie cu 9 copii, din satul Ciuciuleni, cu propria muncă a făcut o carieră frumoasă, e un om care a asistat la nașterea a peste 50 de mii de copii și a salvat multe vieți”.

Candidatul PSRM, Ștefan Gațcan, a reiterate că în Parlament va munci pentru sănătatea cetățenilor. “În Parlament, vom putea promova pachetul de legi care va permite să îmbunătățim sectorul sănătății. Vom consolida serviciile de sănătate din raion, reutilarea spitalului raional”, a spus Ștefan Gațcan, candidat PSRM.