PSRM A DEPUS DOCUMENTELE DE INREGISTRARE IN CALITATE DE PARTICIPANT IN CAMPANIA ELECTORALA A REFERENDUMULUI DE DEMITERE A LUI DORIN CHIRTOACA

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a depus documentele de înregistrare în calitate de participant în campania electorală a Referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă din funcția de Primar general de Chișinău.

Astăzi, 12 octombrie, deputatul în parlament din partea fracțiunii PSRM, Vasile Bolea, a prezentat documentele necesare la Consiliului electoral de circumscripție din Chișinău.

În cel mult trei zile, Partidul Socialiștilor trebuie să fie înregistrat ca participant la campanie. Din acel moment, PSRM poate începe oficial campania electorală, adică să facă agitație pentru revocarea lui Dorin Chirtoacă.

Reamintim că referendumul privind revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcția de Primar general de Chișinău va avea loc pe 19 noiembrie 2017.

Grupul de inițiativă privind organizarea referendumului a prezentat peste 5 mii de pagini de încălcări documentate ale lui Dorin Chirtoacă și celor din anturajul său numai în ultimii ani.

Sursa: socialistii.md