PRIMELE ALTERCATII INTRE FORTELE DE ORDINE

În dimineața zilei de astăzi, pe la ora 8:00, mascații de la Brigada cu Destinație Specială Fulger au venit la secția 6 a Inspectoratului Național de Investigații, sectorul Botanica, acolo unde lucrează polițiștii care și-au declarat ieri sprijinul pentru noua guvernare. Acolo a avut loc și o altercație între Andrei Năstase și Alexandru Pînzari.

Jurnaliștii care au fost martori oculari la cele întîmplate transmit că patru dintre cei șase polițiști au fost sechestrați de către mascații Fulger, iar doi au fost lăsați să iasă din clădirea Secției 6 a Inspectoratului Național de Investigații.

Unul dintre polițiști a declarat că mascații i-au tratat ca pe niște teroriști pe cei șase oameni ai legii care sprijină noua putere.

La fața locului a venit și noul ministru de Interne instalat de noua majoritate parlamentară, Andrei Năstase, căruia nu i s-a permis să acceadă în clădire și chiar ar fi fost bruscat de către mascații de la Fulger.

La fața locului s-a aflat și Alexandru Pînzari, care a fost demis din funcția de șef al IGP de către Guvernul Maiei Sandu.

Sursa: sputnik.md